ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «Βόμβα» με Ζόνας στον Ολυμπιακό

22:36 5/8/2015 - Πηγή: Bam

Σύμφωνα, λοιπόν, με αποκλειστικές πληροφορίες του SPORTIT, ο Βραζιλιάνος είναι πρώτος στη λίστα για να αφήσει τα κόκκινα της Μπενφίκα και να βάλει τα “ερυθρόλευκα” του Ολυμπιακού.

Ντόμινο μεταγραφικών εξελίξεων ενδεχομένως να φέρει η διαφαινόμενη μεταγραφή του Κώστα Μήτρογλου στην Μπενφίκα, γεγονός που… εμπλέκει και τον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες στο πρόσωπο του Άλφρεντ Φινμπόγκασον φαίνεται

πως βρίσκουν έναν ικανό ποδοσφαιριστή, ωστόσο πλην του Ισλανδού και του Φράνκο Χάρα, η γραμμή κρούσης δεν έχει άλλο πρόσωπο. Ειδικότερα, από την στιγμή που στο μυαλό του Μάρκο Σίλβα, ο Άλαν Πουλίδο λογίζεται ως παίκτης των “φτερών” περισσότερο.

Εκεί λοιπόν και μετά τον διανεισμό του πρώην επιθετικού του Ολυμπιακού στην Μπενφίκα, ο δρόμος για την αποχώρηση του Ζόνας ανοίγει. Και κάπου εδώ, μπαίνουν στο παιχνίδι οι “ερυθρόλευκοι”.

Ο Ζόνας προέρχεται από μια πολύ καλή χρονιά στα γήπεδα της Πορτογαλίας, όπου έκανε 27 συμμετοχές (τις 25 βασικός) και τίναξε το διχτάκι 20 φορές. Είναι λογικό λοιπόν, να αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για την ομάδα του Μάρκο Σίλβα, ο οποίος γνωρίζει τον παίκτη από την κοινή τους θητεία στην πορτογαλική λίγκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα