Αποφασίζουν για Πέτγουεϊ

12:34 23/1/2014 - Πηγή: Bam

Μετά τη σημερινή προπόνηση θα αποφασιστεί αν ο Μπρεντ Πέτγουεϊ θα ακολουθήσει την αποστολή του Ολυμπιακού για τη Βιτόρια και τον αυριανό «τελικό» με τη Λαμποράλ Κούτσα.

Μια σημαντική «προσθήκη» είναι πιθανό να έχει ο Ολυμπιακός στο πολύ κρίσιμο ματς της Παρασκευής με τη Λαμποράλ Κούτσα στη Βιτόρια για το Top 16. Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στη μέση, τις τελευταίες δύο μέρες προπονήθηκε κανονικά χωρίς να νιώσει πόνο και σήμερα, μετά την πρωινή προπόνηση της ομάδας, ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα αποφασίσει αν ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ θα ακολουθήσει την αποστολή που θα αναχωρήσει αργότερα.

Σίγουρα εκτός πλάνων είναι ο Έισι Λο (που παραμένει στις ΗΠΑ κι ακόμη είναι άγνωστο αν θα χειρουργηθεί στο γόνατο και ακριβώς πόσο καιρό θα μείνει εκτός δράσης) και ο Τζαμάριο Μουν, που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον πρώτο γύρο του Top 16.

Η αποστολή της ομάδας θα υποστεί ταλαιπωρία για να φτάσει στη Βιτόρια, που παραδοσιακά αποτελεί για όλες τις ομάδες τον πιο δύσκολο προορισμό λόγω έλλειψης πτήσεων. Οι «ερυθρόλευκοι» αναχωρούν στις 15:00 για τη Βαρκελώνη, ακολούθως θα πάρουν από εκεί άλλη πτήση για το Μπιλμπάο και από εκεί θα μεταβούν οδικώς για τη Βιτόρια φτάνοντας στον τελικό τους προορισμό το βράδυ.

Keywords