Πρωτομαγιά επώνυμοι: Πώς έπιασαν σήμερα τον Μάη, οι διάσημοι Έλληνες [vid & pics]

17:34 1/5/2020 - Πηγή: Flash.gr

Πρωτομαγιά επώνυμοι: Μια διαφορετική πρωτομαγιά για όλους ήταν η φετινή λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Οι διάσημοι Έλληνες όμως  έσπευσαν να ευχηθούν σε όλους μας να έχουμε ένα καλύτερο και διαφορετικό μήνα από τους προηγούμενους, μέσα από το σπίτι, τον κήπο τους ή την κοντινή τους βόλτα.

Πάμε να δούμε πώς έπιασαν τον Μάη φέτος οι επώνυμοι

Η Κατερίνα Καινούργιου είχε εκπομπή αλλά και γενέθλια αφού σήμερα πρωτομαγιά

έγινε 35 χρόνων. «Καλό μήνα σε όλους, 35. Πολύ χαίρομαι που για ακόμα μια χρονιά γιορτάζω τα γενέθλιά μου ζωντανά, εδώ μαζί σας. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και τους συνεργάτες μου. Δεν έχω δει στη ζωή μου πιο ωραία στολισμένο πλατό», είπε η παρουσιάστρια και στη συνέχεια έσβησε τα κεράκια της τούρτας της, στο ολάνθιστο στούντιο του «Eυτυχείτε».

Λόγω της περιόδου και των δύσκολων καιρών που ζούμε αυτή τη πρωτομαγιά η Σίσσυ Χρηστίδου επέλεξε να φτιάξει ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Youtube και να μας δείξει πώς να φτιάξουμε στεφάνι σπίτι μας, μόνοι. Με το κλασικό της χιούμορ η Σίσσυ Χρηστίδου έχει “στολίσει” το βίντεο της με αστεία στιγμιότυπα ενώ υπάρχει και μια σκηνή από το Survivor όπου η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τραγουδά “Το κορίτσι του Μάη”.

Ο Σάββας Πούμπουρας καλωσόρισε τον Μάιο βγαίνοντας βόλτα στο δάσος με την οικογένειά του. Ο παρουσιαστής πόζαρε μαζί με την κόρη και τον σκύλο του στην πρωινή τους βόλτα και στη συνέχεια «ανέβασε» τη φωτογραφία στο instagram γράφοντας:

«Βόλτα στο δάσος. Και είναι μια χαρά. Και ας μην φύγαμε. Άμα έχεις τα αλάνια μαζί σου, δεν χρειάζεσαι ούτε θάλασσες, ούτε βουνά, ούτε τριήμερα. Καλή 1η μιας νέας εποχής. Και εδώ είμαστε. Όλοι μαζί ρε!».

Ανήμερα της Πρωτομαγιάς η Δέσποινα Βανδή πόζαρε φορώντας αέρινο φόρεμα να παίζει με τα σκυλιά της και «ανέβασε» τη φωτογραφία στο instagram στέλνοντας τις ευχές της. «Καλό μήνα παιδιά! Ένας Μάης αλλιώτικος από τους άλλους…εξακολουθεί να είναι ωστόσο ο αγαπημένος μου!».

Ο Πέτρος Κωστόπουλος μαζί με τον γιο του, Μάξιμο εν καιρώ καραντίνας πηγαίνουν συχνά για τρέξιμο και ποδηλατάδα στο Ζάππειο. Ο παρουσιαστής έστειλε το αριθμό 6 πήρε την άδεια, το ποδήλατό του και τον μοναχογιό του και ξεχύθηκαν για να πιάσουν τον Μάη.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή γιόρτασε την πρωτομαγιά αλλά και την κόρη της που έχει σήμερα γενέθλια, με μια ωραία φωτογραφία με λουλούδια στον κήπο του σπιτιού της και έγραψε ένα συγκινητικό post

«Καλό μήνα φίλοι μου. Για εμάς αυτή η ημέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική . Σαν σήμερα …πριν από επτά χρόνια «άνθισε» για πρώτη φορά η οικογένειά μας. Η Νάγια μας το πρώτο μας παιδάκι ήρθε στη ζωή. Ξαφνικά και απροσδόκητα ενώ την περιμέναμε λίγο αργότερα. Ένα πλάσμα χαρισματικό, δοτικό γενναιόδωρο … απλά υπέροχο. Να είμαστε καλά και να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας! #Happybirthday #myprincess #firstlove».

Καλό μήνα μας ευχήθηκε με χαμόγελο και καλή διάθεση και ο Γρηγόρης Γκουντάρας: «Καλό,φωτεινό,ανθισμένο,ήρεμο και με υγεία μήνα να έχουμε.#ολαθαπανεκαλα».

Ενώ η Ιωάννα Λίλη αναφέρθηκε και αυτή στην τόσο διαφορετική πρωτομαγιά που όλοι βιώνουμε: «Μια τελείως διαφορετική Πρωτομαγιά Βιώνουμε φέτος και είναι πιο επίκαιρη από ποτέ…. – Μένουμε Σπίτι-Μένουμε Ασφαλείς- Καλή Πρωτομαγιά και Καλούς Μας Αγώνες σε κάθε Επίπεδο!!!! Ευχές για έναν Μαγικό Μήνα,Γεμάτη Φως, Πανέμορφα Χρώματα, Μεθυστικά Αρώματα, Γλυκές Προσμονές, ΑΓΑΠΗ,ΗΡΕΜΙΑ,ΟΜΟΡΦΙΑ,ΑΡΜΟΝΙΑ,ΜΑΓΕΙΑ στην Ψυχή και στην Ζωή Μας!!!!!».

Keywords
Τυχαία Θέματα