Μόνικα Μπελούτσι: «Μοιάζουμε με την Κάλλας – Ήταν μία γυναίκα που πολεμούσε… για την καρδιά της» [pics]»

14:48 1/5/2020 - Πηγή: Flash.gr

Μόνικα Μπελούτσι: Από τη χώρα των Βάσκων όπου βρίσκεται σε καραντίνα, η 56χρονη σταρ Μόνικα Μπελούτσι μίλησε στη γαλλική Madame Figaro για την πανδημία του κορονοϊού, πώς περνάει τις μέρες της καραντίνας, και αποκάλυψε τις σκέψεις της για τη Μαρία Κάλλας που υποδύεται στο θέατρο.

Η Ιταλίδα Ντίβα, εξομολογήθηκε στην συνέντευξη  τα συναισθήματά της σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση

λόγω της πανδημίας του κορονοϊού

«Αισθάνομαι μία μεγάλη θλίψη. Δεν θα μπορούσα να νιώθω κάτι διαφορετικό μπροστά σε αυτή την πρωτόγνωρη, περίπλοκη, φοβερή κατάσταση. Προφανώς σκέφτομαι την χώρα μου, την Ιταλία, που είναι και η πιο πληγείσα στην Ευρώπη. Η οικογένειά μου είναι μία χαρά, αλλά η Ούμπρια και η περιοχή Κόμο υποφέρουν, για να μην αναφέρω τους φίλους μου στη Ρώμη. Αναπόφευκτα, όλοι ζούμε με το φόβο γιατί οι στιγμές είναι κρίσιμες αλλά ταυτόχρονα έχω πλήρη εμπιστοσύνη στους γιατρούς, είμαι σίγουρη ότι θα βρεθεί ένα φάρμακο και στη συνέχεια το εμβόλιο, αλλά για την ώρα είμαστε όλοι σε κατάσταση αναμονής. Όπως το έθεσε ο Ναπολιτάνος συγγραφέας και ηθοποιός, Εντουάρντο Ντε Φίλιππο, “η νύχτα πρέπει να περάσει”. Αυτή η νύχτα πιθανότατα θα είναι μεγάλη και επίμονη, αλλά υποχρεωτικά θα μάς οδηγήσει σε κάτι νέο».

Στην ερώτηση εάν βρίσκει ομοιότητες με τη Μαρία Κάλλας, την οποία υποδύεται στο θέατρο, η ηθοποιός απάντησε: Υπάρχουν κοινά στοιχεία. Καταρχάς ήταν μία γυναίκα από την Μεσόγειο όπως κι εγώ. Μετά, είναι ο κοσμοπολιτισμός. Και αυτή η αίσθηση της ευθραυστότητας, που υποκρύπτει μεγάλη δύναμη, όπως συμβαίνει γενικώς με τους ανθρώπους που ανεβαίνουν στη σκηνή. Αυτό που με αγγίζει περισσότερο, όμως, είναι αυτή η απεριόριστη ευαισθησία της Κάλλας, το στοιχείο που δίνει μία επιπλέον διάσταση στα πάντα. Ήταν μία γυναίκα που πολεμούσε με την καρδιά της, για την καρδιά της. Τελικά, είχε μια απλή καρδιά και αυτό ίσως την σκότωσε, είπε η Μόνικα Μπελούτσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα