Άρης: Ο Παντζιαράς για Χαριστέα, Κουέστα, Μπρούνο Γκάμα και Ρόουζ

Άρης: Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κ. Παντζιαράς

Για την κατάσταση στη Θεσσαλονίκη: «Είμαστε σε καραντίνα. Δύσκολα βλέπουμε τα παιδιά μας και τα εγγόνια. Τα βλέπουμε μόνο από το τηλέφωνο».

Για την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο: «Μέχρι πέρσι ήμουν προπονητής στη γυναικεία ομάδα του Άρη».

Αν παρακολουθεί τον Άρη: «Βεβαίως τον παρακολουθώ. Φέτος πήγα πολλές φορές στο γήπεδο. Φέτος μπήκε στην ομάδα ο Άγγελος Χαριστέας ως γενικός αρχηγός και βοηθά πάρα πολύ την ομάδα μας».

Για

τον Κουέστα που καλοβλέπει η Ομόνοια: «Είναι πάρα πολύ καλός τερματοφύλακας. Είναι άνθρωπος ο οποίος βλέπει γήπεδο και μελετάει τις φάσεις. Προβλέπει τι θα συμβεί και πολύ εύκολα ανατρέπει τις καταστάσεις που θέλουν οι αντίπαλοι. Νομίζω ότι ο Άρης δεν θα τον αφήσει να φύγει».

Για τους Μπρούνο Γκάμα και Λίντσει Ρόουζ: «Είναι πάρα πολύ καλοί παίκτες. Μακάρι να μπορούν οι ομάδες της Κύπρου να μπορούν να παίρνουν τέτοιους παίκτες».

Για την τιμητική που έκανε στους γονείς του ο ΑΠΟΕΛ: «Προς τιμήν του ΑΠΟΕΛ και ειδικά του μακαρίτη του Ζιβανάρη, σε μια εκδήλωση για τον Νίκο, έφεραν τον πατέρα και τη μάνα μου και τους τίμησαν στο γήπεδο για την προσφορά των 3 αδερφιών Παντζιαρά στην ομάδα».

Για την μεγάλη ομάδα του Μάρκοβιτς: «Ήταν η μόνη κυπριακή που συμμετείχε στο ελληνικό πρωτάθλημα και εξασφάλισε την παραμονή για την επόμενη χρονιά».

Για το πως καθιερώθηκε στον ΑΠΟΕΛ: «Ο Ηρόδοτος είχε χτυπήσει σε ένα παιχνίδι. Μετά μπήκα εγώ και τα πήγα πάρα πολύ. Άρπαξα την ευκαιρία και καθιερώθηκα στον ΑΠΟΕΛ και μετά ακολούθησε η μεταγραφή μου στον Άρη».

Για τη σεζόν 1979-80 όταν ο Άρης βρέθηκε μια ανάσα πριν την κατάκτηση του τίτλου, αφού ισοβάθμησε με τον Ολυμπιακό, αλλά το έχασε : «Όταν έγινε η προκήρυξη στην αρχή της σεζόν, ίσχυε στην ισοβαθμία η διαφορά τερμάτων. Είχαμε καλύτερη διαφορά τερμάτων όταν ισοβαθμήσαμε με τον Ολυμπιακό. Η τότε επιτροπή της ΕΠΟ άλλαξε το καταστατικό του πρωταθλήματος, είπε ότι δεν ισχύει η διαφορά τερμάτων και πήγαμε για αγώνα μπαράζ στον Βόλο».

Για την επιστροφή του στον ΑΠΟΕΛ το 1985: «Ήρθε η πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ και δεν μπορούσα να αρνηθώ. Βάλαμε τέλος στη πενταετή κυριαρχία της Ομόνοιας και καταφέραμε να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα