Ανάσταση στο “Ελευθέριος Βενιζέλος”: Πώς γιόρτασαν οι πυροσβέστες που είχαν υπηρεσία

Ανάσταση στο “Ελευθέριος Βενιζέλος”: Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται σε βίντεο που ανάρτησε στην σελίδα του ο πυροσβέστης Μιχάλης Πουλίδης, χρησιμοποίησαν τα πυροσβεστικά οχήματα που βρίσκονταν στο αεροδρόμιο για να σημάνουν χαρμόσυνα. Έβαλαν τις σειρήνες σε λειτουργία, μαζί με τα φώτα των πυροσβεστικών οχημάτων, δημιουργώντας ένα γιορταστικό σκηνικό.

Δείτε το βίντεο που ανάρτησε: 

Οβελίας σε ταράτσες και μπαλκόνια

Φέτος η Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα είχαν ένα διαφορετικό χρώμα, καθώς

δεν υπήρξε έξοδος προς την επαρχία και ο κόσμος έμεινε κλεισμένος στα σπίτια του. Έτσι αντί για την σούβλα, το αρνάκι μπήκε στον φούρνο και η έξοδος έγινε ένας μικρός περίπατος σε κάποιο άλσος που είναι ανοιχτό ή σε κάποια παραθαλάσσια περιοχή.  Πάντως ήταν πολλοί αυτοί που διάλεξαν να ψήσουν στο μπαλκόνι ή στην ταράτσα του σπιτιού τους.

Η Αθήνα θύμιζε πόλη – φάντασμα σήμερα, όπως δείχνουν οι φωτογραφίες από το πρακτορείο Eurokinissi. Οι κεντρικές λεωφόροι ήταν άδειες, ενώ κόσμος είχε βγει στον Φλοίσβο για να χαρεί τη λιακάδα. Οι αστυνομικοί έλεγχοι συνεχίστηκαν και σήμερα, στα κεντρικά σημεία.

Στο δρόμο βρίσκονται πάνω από 5.000 αστυνομικοί, για την τήρηση των μέτρων καραντίνας. Χτες Μεγάλο Σάββατο, η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε βεβαίωση 85 παραβάσεων για μετακινήσεις εκτός περιφερειακής ενότητας τόπου κατοικίας σε όλη την Ελλάδα. Για άσκοπες μετακινήσεις βεβαιώθηκαν 930 παραβάσεις σε όλη την Ελλάδα και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα