Υπόθεση μαντλίν: στα άδυτα του κρησφύγετου του παιδόφιλου – ανατριχιαστικά ευρήματα

12:26 30/6/2020 - Πηγή: Fimotro

Την ώρα που ο Κρίστιαν Μπρίκνερ είναι με το ένα πόδι εκτός φυλακής, στην δημοσιότητα δόθηκαν εικόνες από ένα δεύτερο σπίτι που διατηρούσε ο Γερμανός παιδόφιλος και νούμερα ένα ύποπτος για την εξαφάνιση της Μαντλίν Μακάν.

Νέες αποκαλύψεις και ανατριχιαστικά στοιχεία είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση εξαφάνισης της Μαντλίν Μακάν, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν από το θέρετρο Πράια ντα Λουζ στην Πορτογαλία.

Τα τελευταία 24ωρα τον γύρο των μέσων ενημέρωσης κάνουν εικόνες

από το σπίτι που φέρεται να χρησιμοποιούσε ως κρησφύγετο ο 43χρονος Κρίστιαν Μπρίκνερ, ο Γερμανός παιδόφιλος που θεωρείται βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση και ενδεχομένως και τον θάνατο της Μαντλίν.

Σύμφωνα με τη Metro, οι άνδρες της γερμανικής αστυνομίας μέσα στο σπίτι εντόπισαν 8.000 φωτογραφίες παιδικής πορνογραφίας, ηλεκτρονικούς υπολογιστές και στικάκια usb. Σε ένα τροχόσπιτο κοντά στο σπίτι εντοπίστηκαν παιδικά ρούχα και κοριτσίστικα μαγιό. Πάντως, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό εάν στο υλικό της “φρίκης” βρέθηκαν και φωτογραφίες της Μαντλίν.

Ο Γερμανός εισαγγελέας Hans Christian Wolters είχε δηλώσει: “Έχουμε ισχυρά αποδεικτικά στοιχεία ότι η Μαντλίν ΜακΚάν είναι νεκρή. Δεν έχουμε βρει τη σορό του κοριτσιού ή μέρη αυτής, αλλά έχουμε αρκετά στοιχεία για να μπορούμε να πούμε ότι ο συγκεκριμένος ύποπτος σκότωσε τη Μαντλίν ΜακΚαν”. Ο Γερμανός εισαγγελέας αρνήθηκε να αποκαλύψει εάν στα ευρήματα εντοπίστηκε και υλικό που να σχετίζεται με τη Μαντλίν.

The post Υπόθεση Μαντλίν: Στα άδυτα του κρησφύγετου του παιδόφιλου – Ανατριχιαστικά ευρήματα appeared first on Fimotro.

Keywords
Τυχαία Θέματα