ΤΣΙΠΡΑΣ: "ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ"

15:31 8/11/2011 - Πηγή: Fimotro
Να επαναπροσδιορίσουν τη στάση τους απέναντι στα δύο μεγάλα κόμματα, ανεξάρτητα από κομματική τοποθέτηση και να προσεγγίσουν την Αριστερά, κάλεσε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες ο πρόεδρος...
της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ενόψει και της συνεργασίας σε κυβερνητικό επίπεδο του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

Ταυτόχρονα κάλεσε τον Φώτη Κουβέλη
«να αφήσει το φλερτ με τις μνημονιακές δυνάμεις» και να ενταχθεί σε ένα πλατύ μέτωπο που θα ανατρέψει τη σημερινή κατάσταση .

Σε μία ασυνήθιστη και οξύτατη επίθεση κατά των δυνάμεων που στηρίζουν τη σημερινή πολιτική και κατά της «διαπλοκής» ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι η κυβέρνηση που θα σχηματιστεί κάθε άλλο παρά υπηρεσιακή θα είναι και θα δεσμεύσει τη χώρα για τα επόμενα τριάντα χρόνια.

Ο κ. Τσίπρας υπογράμμισε ότι «εγώ δεν απευθύνομαι στους διαπλεκόμενους, δεν με ενδιαφέρει να με βγάλουν στα κανάλια τους, δεν απευθύνομαι σ΄αυτούς που έκατσαν στο σβέρκο μας τριάντα χρόνια, στους τραπεζίτες, στα λαμόγια, σ’ αυτούς που είναι στη λίστα των 3.500 χιλιάδων μεγαλοφειλετών του δημοσίου και δεν τη βγάζουν στη δημοσιότητα, σ΄ αυτούς που είναι στο cd με τις καταθέσεις στην Ελβετία», αλλά «απευθύνομαι στους μικρομεσαίους, τους άνεργους, τους μεροκαματιάρηδες. Τι σημασία έχει λοιπόν αν το προηγούμενο διάστημα βρέθηκαν πλανημένοι στις κάλπες των δύο μεγάλων κομμάτων. Τώρα όλοι επαναπροσδιορίζονται απέναντι σ΄ αυτή τη μεγάλη κρίση».

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι η δημιουργία ενός μεγάλου μετώπου μπορεί να δώσει ελπίδα και προοπτική στη χώρα.
Keywords
Τυχαία Θέματα