Τσακ νόρις: δεν ήμουν εγώ στις ταραχές στο καπιτώλιο, υπήρχε εκεί ένας σωσίας μου

11:09 13/1/2021 - Πηγή: Fimotro

Ο Τσακ Νόρις δεν ήταν παρών στην εισβολή στο Καπιτώλιο την προηγούμενη εβδομάδα, γιατί «κανενός είδους βία δεν χωρά στην κοινωνία μας» όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο «σκληρός» του Χόλιγουντ αναγκάστηκε να διαψεύσει τις φήμες που πυροδότησε δημοσιοποίηση φωτογραφίας ενός άνδρα που του μοιάζει πολύ, στη συγκέντρωση της 6ης Ιανουαρίου στην Ουάσινγκτον, προτού ξεσπάσουν όμως τα επεισόδια στο Καπιτώλιο.

Ο 80χρονος σήμερα ηθοποιός μέσω Twitter, δήλωσε χαρακτηριστiκά: «Έμαθα πρόσφατα ότι υπήρχε ένας σωσίας του

Τσακ Νόρις στις ταραχές στο Καπιτώλιο. Δεν ήμουν εγώ αυτός, ούτε ήμουν εκεί. Κανενός είδους βία δεν χωρά στην κοινωνία μας. Είμαι και θα είμαι πάντα στην πλευρά του νόμου και της τάξης».

I have no doubt Chuck Norris is MAGA but this guy isn’t him. Very good lookalike but too young. pic.twitter.com/kD8bXNRzlW

— Danielle Huss (@daniellehuss) January 12, 2021


O Τσακ Νόρις δεν έχει κρύψει ότι ανήκει στο κόμμα των Ρεπουμπλικανών, ενώ το 2016 είχε στηρίξει ανοιχτά τον Ντόναλντ Τραμπ στην αναμέτρηση με τη Χίλαρι Κλίντον, κάτι όμως που δεν έκανε στις πρόσφατες εκλογές.

Πριν από την ανάρτηση του Νόρις και ο ατζέντης του είχε διαψεύσει ότι απεικονιζόταν ο πελάτης του στην εν λόγω φωτογραφία.

«Παραμένει στο Τέξας μαζί με την οικογένειά του» είχε δήλωσε ο Έρικ Κρίτζερ, αναγνωρίζοντας ότι υπάρχει κάποια ομοιότητα ανάμεσα στα δύο πρόσωπα, αν και «ο Τσακ είναι πολύ πιο ωραίος».

The post Τσακ Νόρις: Δεν ήμουν εγώ στις ταραχές στο Καπιτώλιο, υπήρχε εκεί ένας σωσίας μου appeared first on Fimotro.

Keywords
Τυχαία Θέματα