Τραυματισαν επιχειρηματιες σε αμφιλοχια και ηλεια...

11:00 20/7/2015 - Πηγή: Fimotro
Μυστήριο καλύπτει την επίθεση που δέχθηκε ένας 48χρονος επιχειρηματίας, ...
ο οποίος βρέθηκε αιμόφυρτος σε κεντρικό σημείο της κοινότητας Τραγανό Ηλείας και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο του Ρίου.

Ο τραυματίας δεν ήταν σε θέση να εξηγήσει τι του συνέβη και το τοπικό αστυνομικό τμήμα ερευνά με προσοχή τις συνθήκες του τραυματισμού του. Φαίνεται, πάντως, πως δεν ήταν η ληστεία το κίνητρο, αφού βρέθηκαν όλα τα χρήματα που είχε μαζί του. Ένας κάτοικος του χωριού
βρήκε τον 48χρονο πεσμένο στο δρόμο τα ξημερώματα της Παρασκευής και ειδοποίησε ασθενοφόρο που τον μετέφερε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης και από εκεί στο νοσοκομείο του Πύργου. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του οι γιατροί έκριναν αναγκαία την μεταφορά του στο Ρίο όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος.

*** Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου οδηγείται ένας 35χρονος που επιτέθηκε σε έναν 50χρονο επαγγελματία σε έναν κεντρικό δρόμο στην Αμφιλοχία και τον τραυμάτισε με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα. Ο δράστης, που συνελήφθη λίγο μετά την επίθεση, δεν μπόρεσε να εξηγήσει γιατί επιτέθηκε στον άτυχο άνδρα που νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου. Δήλωσε ότι είναι τοξικομανής και βρισκόταν επί την επήρεια ουσιών!
Keywords
Τυχαία Θέματα