Το διαχρονικο peugeot 208 εγινε ακομα πιο ελκυστικο

08:00 23/7/2016 - Πηγή: Fimotro
Το ελκυστικό στιλ, που συνδυάζει με απόλυτη επιτυχία το κομψό με το σπορ στοιχείο, τονίζεται πλέον ακόμα περισσότερο στο νέο μοντέλο, με επανασχεδιασμένο εξωτερικό, αρκετό χρώμιο και νέα φωτιστικά σώματα...

Στο εσωτερικό του, που διακρίνεται από την κορυφαία ποιότητα κατασκευής, ξεχωρίζει το ιδιαίτερο, σπορ τιμόνι και κυριαρχεί το PEUGEOT i-Cockpit, ο υπερυψωμένος πίνακας οργάνων για μέγιστη πληροφόρηση ακριβώς στο οπτικό πεδίο του οδηγού. Ταυτόχρονα το ταμπλό
είναι κομψά σχεδιασμένο με απαλό λευκό φωτισμό και μία κεντρική οθόνη οθόνη αφής 7’’ η οποία παρέχει άμεση και εύκολη πρόσβαση στο ηχοσύστημα, πλοήγηση, τηλέφωνο και πληροφορίες οχήματος. Ενδιαφέρουσα είναι η λειτουργία MirrorScreen, η οποία αναπαράγει το περιεχόμενο ενός smartphone στην οθόνη του 208 για πλήρη χειρισμό των εφαρμογών. Στις κορυφαίες εκδόσεις υπάρχουν εντυπωσιακοί LED δακτύλιοι περιμετρικά των οργάνων σε μπλέ η κόκκινο ανάλογα με την έκδοση.

Η γκάμα χρωμάτων και φινιρισμάτων (παστέλ, μεταλλικό, περλέ, ματ) έχει διευρυνθεί με 13 νέα χρώματα, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζει το μεταλλικό Orange Power του λανσαρίσματος, καθώς και δύο νέες ματ επιλογές.
Το νέο PEUGEOT 208 δεν μπορούσε παρά να είναι απόλυτα ασφαλές. Έτσι έχει αποστάσει την κορυφαία διάκριση των 5 αστεριών από τον οργανισμό EuroNCAP και διαθέτει όλα τα σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα (ABS, ESP, ASR, EBD, Brake Assist) στον βασικό του εξοπλισμό. Προαιρετικά διατίθεται το Park Assist, Active City Brake και κάμερα οπισθοπορείας.

Το ">νέο PEUGEOT 208 κινείται από τους νέους κινητήρες PureTech και BlueHDi προδιαγραφών Euro6, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και ο κινητήρας πετρελαίου 1.6 BlueHDi των 100 ίππων, που είναι ο κορυφαίος της αγοράς. Κι αυτό γιατί καταναλώνει μόλις 3,0 λίτρα για κάθε 100 χιλιόμετρα και εκπέμπει μόλις 79 γραμμάρια CO2 ανά χιλιόμετρο που είναι παγκόσμιο ρεκόρ!

Οι βενζινοκίνητες εκδόσεις PureTech έχουν 3-κύλινδρο κινητήρα 1.2 λίτρων με απόδοσης έως και 110 ίππους και εκπομπές CO2 μόλις 95 γραμμαρίων το χιλιόμετρο. Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειώσουμε πως ο συγκεκριμένος κινητήρας ανακηρύχθηκε Παγκόσμιος Κινητήρας της Χρονιάς 2016.
Το ">νέο PEUGEOT 208 μπορείτε να το αποκτήσετε με νέα μειωμένη τιμή από 12.700€ και σε συνδυασμό με το πρόγραμμα FUTURE 6, πληρώνοντας την πρώτη δόση μετά από 6 μήνες άτοκα, με 208 € το μήνα, και με 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.
Keywords
Τυχαία Θέματα