Την είσοδό της στην αγορά της ρουμανίας ανακοίνωσε η creta farms

Την είσοδο στην αγορά της Ρουμανίας, με το μοντέλο συμφωνίας Licensing & Supply, ανακοίνωσε η Creta Farms ΑΒΕΕ.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «η Ρουμανία είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη οικονομία της ΝΑ Ευρώπης με την εκεί αγορά αλλαντικών να ανέρχεται σε 1,5 δισ. ευρώ, ετησίως, τριπλάσια αυτής της Ελλάδος. Στηριζόμενη σε αυτά τα μεγέθη, η Creta Farms AΒΕΕ έχει προβεί σε ενδελεχείς έρευνες και μελέτες, που διήρκησαν 16 μήνες, με εξαιρετικά αποτελέσματα ευρείας αποδοχής, τόσο του concept, όσο και των προϊόντων ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ».
Στα

μέσα Ιανουαρίου του 2017 τα προϊόντα θα βρίσκονται τόσο στα ράφια των super markets (οργανωμένο λιανεμπόριο) όσο και στα κανάλια της χονδρικής και της αυθόρμητης αγοράς, μέσω στρατηγικής συμφωνίας με τοπικό συνεργάτη. Αμφότερες οι δύο πλευρές θα υποστηρίξουν συγκεκριμένο πλάνο διαφήμισης σε πληθυσμό 22 εκατομμυρίων. Η συνεργάτης ρουμανική εταιρεία εξυπηρετεί στο σύνολο της αγοράς 28.300 πελάτες και απαριθμεί 450 άτομα προσωπικό, εκ των οποίων τα 296 απασχολούνται στο τμήμα πωλήσεων.
Η Creta Farms AΒΕΕ επισημαίνει ότι «έχει βέβαιες ενδείξεις για μία γρήγορη διείσδυση των πατενταρισμένων προϊόντων με ελαιόλαδο (θρεπτικά αλλά και γευστικά), τα οποία αποτελούν αδιαμφισβήτητα μία διαφοροποιημένη επιλογή». «Η δραστηριοποίησή μας δεν περιορίζεται μόνο στον κλάδο των αλλαντικών, αλλά επεκτείνεται σε προϊοντικούς πυλώνες, όπως τυροκομικά, έτοιμα γεύματα (πίτσα, πίτες, σάντουιτς), οι οποίοι εξελίσσουν την εταιρεία από μία αλλαντοβιομηχανία σε μία εταιρεία τροφίμων», τονίζει η εταιρεία, στην ανακοίνωσή της.

Keywords
Τυχαία Θέματα