Θα το μετανιωσεις... μεγαλη αικατερινη στη δινη της νεριτ!

15:42 5/2/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Εύχομαι ο τίτλος αυτός, από την ταινία της Μεγάλης Αικατερίνης «Θα το Μετανιώσεις» να μην είναι προφητική για την πορεία της στην ΝΕΡΙΤ και καταστροφική!!! Και το λέμε αυτό, όπως γράψαμε και σε...
προηγούμενες αναρτήσεις, διότι όποια απόφαση ή πέτρα σηκώσεις που αφορά το νομοθετημένο «μόρφωμα» που λέγεται ΝΕΡΙΤ είναι μέσα, όπως θα δείτε και σε επίσημα έγραφα. Για τη Μεγαλη Αικατερίνη γράφονται και λέγονται πολλά.

Σύμφωνα με όλες της πληροφορίες, ο έλεγχος του φορέα βρίσκεται στα χέρια της, αφού όλα τα άλλα μέλη, κινηματογραφικά-τηλεοπτικά είναι
εκτός τόπου και χρόνου παράλληλα με την προστασία που της παρέχει ο κ. Καψής. Κάποιο μικρό ρόλο Παίζει και ο κ. Καρούνος, αλλά αυτό αφορά τεχνολογικά θέματα. Μάλιστα, ήταν και ο εμπνευστής των αξιολογητών.. στις προσλήψεις. Ο διορισμός των επιτροπών που διορίστηκαν προέρχονται από το φιλικό της περιβάλλον όπως θα δούμε. Αυτές, για τις οποίες θεωρήσαμε ντροπή για τη δημόσια τηλεόραση και ζητήσαμε την παραίτηση, με τίτλο: ΕΣ και ΔΣ της ΝΕΡΙΤ ντροπή σας παραιτηθείτε, 31-1-2014. Γράφαμε μεταξύ άλλων:

«Οι επιτροπές που διορίσατε με νοσοκόμες και πρόσωπα από την αμαρτωλή και βρώμικη ΕΡΤ, σας αγγίζουν; Αξιολόγηση, κοστολόγιο και πρόγραμμα, θα ελέγξετε, με τα ονόματα που δώσατε χθες στη δημοσιότητα; ρωτήσατε για το παρελθόν τους, τις δυνατότητες , γνώσεις, σπουδές και επαγγελματική πορεία και κάτω από πια κομματική ταυτότητα πορεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια; Τι διασυνδέσεις, έχουν με τα πλοκάμια της παραγωγής, που αν και στη σύνταξη συνεχίζουν το ίδιο έργο;»

Οι επιτροπές αυτές διορίστηκαν με το υπ΄αριθ΄ 13/22-1-14 πρακτικό ΔΣ και αρθ΄πρωτ. 28 θέμα 3ον και θέμα 4ον αριθ΄πρωτ. 29 , που η Μεγάλη Αικατερίνη Ευαγγελάκου είναι ότι την κάνει πανίσχυρη, όχι μόνο σε επιλογές, αλλά και οικονομικές συναλλαγές, που μπορεί να υπογράφει απεριόριστα ποσά όπως διαβάζετε στη δεύτερη απόφαση θέμα 4ον αριθ. Πρωτ. 29. Με απλά λόγια το ΔΣ, μεταξύ του, Γιάννης πίνει Γιάννης κερνάει ανεξέλεγκτα, χωρίς έλεγχο και Γενικούς διευθυντές η διευθυντές.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες η Μεγάλη Αικατερίνη είναι πανίσχυρη γι΄αυτό και με το υπ΄αριθ 14/29-1-14 πρακτικό του ΔΣ Θέμα 4ον Ορισμός μελών επιτροπών, επιλέγονται πρόσωπα τα οποία είναι της απολύτου εμπιστοσύνης της. Πρώην συνεργάτες της η φίλοι, ακόμη και συγγενικά πρόσωπα. Οι 3 επιτροπές: Αξιολόγησης, κοστολογίου και προγράμματος, που έχουν επιλεγεί θα ασχοληθούμε σε επόμενη ανάρτηση με τα βιογραφικά τους και πολλές-πολλές αποκαλύψεις. Πιστεύω όλα αυτά να μην αγγίζουν την Μεγάλη Αικατερίνη(.).

Για όσους δεν έχουν διαβάσει ιστορία η δεν θυμούνται. Η Αυτοκράτειρα, Μεγάλη Αικατερίνη της Ρωσίας, επονομαζόμενη και Τσαρίνα, αφού ανέβηκε στο θρόνο, είχε μια ταραχώδη ζωή και τραγικό.. τέλος, όπως αναφέρεται στην ιστορία, μετά από 23 και πλέον εραστές!!! Για το θανατό της υπάρχουν δυο-τρεις εκδοχές που καταλήγουν στο ίδιο συμπέρασμα. Εμείς διαλέξαμε μία.

Αικατερίνη Β΄ της Ρωσίας, η επονομαζόμενη «Μεγάλη»
Σύμφωνα με την ευρέως διαδεδομένη - και πικάντικη - άποψη, η Αικατερίνη πέθανε όταν την πλάκωσε ο επιβήτορας (κυριολεκτικά, όχι μεταφορικά) με τον οποίο ετοιμαζόταν να κάνει σεξ. Η αλήθεια είναι ότι πέθανε μόνη της, στο κρεβάτι της το Νοέμβριο του 1796, χτυπημένη από εγκεφαλικό. Σύμφωνα με τους ιστορικούς, την ιστορία με το άλογο την επινόησαν οι εχθροί της.
Keywords
Αναζητήσεις
κατερίνα ευαγγελάκου νεριτ αθλητ, σεχ ιστοριες της τσαρινας αικατερινης
Τυχαία Θέματα