Τα ''παναθηναικα'' αισθηματα του αλεξη τσιπρα...

22:43 4/4/2014 - Πηγή: Fimotro
Μπορεί η ατζέντα του Αλέξη Τσίπρα να είναι γεμάτη από ταξίδια στην Ευρώπη τις πρώτες ημέρες του Απριλίου, στην προσπάθεια που κάνει για να προωθήσει...
την υποψηφιότητα του για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, δε ξεχνάει όμως να τονίζει την αγάπη του για το ποδόσφαιρο και τον Παναθηναϊκό.

Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ παραχώρησε συνέντευξη Τύπου τη Πέμπτη το βράδυ (3/4) στο Παλέρμο της Ιταλίας αναλύοντας της θέσεις του κόμματός του αλλά και
σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις της επικαιρότητας, όμως σε ένα σημείο θυμήθηκε να δηλώσει ότι είναι οπαδός του Παναθηναϊκού.

Αυτό έγινε, όταν ένας Ιταλός δημοσιογράφος ρώτησε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης εάν έχει κοινά στοιχεία με τον νέο πρωθυπουργό της Ιταλίας, Ματέο Ρέντσι, ο οποίος προέρχεται και αυτός από την Αριστερά.

«Εκτός από την κοινή μας ηλικία, ξέρω μόνο ότι αυτός υποστηρίζει τη Φιορεντίνα και εγώ τον Παναθηναϊκό» απάντησε χαμογελώντας ο Αλέξης Τσίπρας.

Παρότι ο κ. Τσίπρας έχει κρατήσει μια ουδέτερη στάση για το ζήτημα του γηπέδου του «τριφυλλιού», έδωσε να εννοηθεί πως δεν έχει σταματήσει να τον υποστηρίζει.
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα