''συνεργασια με συριζα μονο αν μεινουμε στην ευρωπη''...

17:30 8/1/2015 - Πηγή: Fimotro
...ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΟΡΟΥΣ ΤΟ ΥΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΠΑΣΟΚ...
Η μετεκλογική συνεργασία του ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε...
να γίνει «σε μια βάση να μείνουμε στην Ευρώπη και σε μία βάση να γίνουν συγκεκριμένες κινήσεις για να μείνει η χώρα σε ευρωπαϊκή πορεία» δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Εύα Καϊλή.

Η
κυρία Καϊλή μιλώντας στο «Βήμα Fm» αναφέρθηκε και στην υπόθεση Γκερέκου λέγοντας: «Είναι ένα θέμα που εκτός από το προσωπικό έχει και ένα θέμα πολιτικής ηθικής τάξης. Είναι ηθικό ζήτημα που θα κριθεί από τον κόσμο».

Για το Ποτάμι είπε: «Το Ποτάμι φιλοξενεί τα παιδιά του Στέφανου Μάνου. Λέμε για κεντροαριστερά και μιλάμε για λίγο από όλα. Είναι λίγο ασαφές, δεν έχει προσδιοριστεί και είναι συνεργαζόμενοι με τους Σοσιαλδημοκράτες στην Ευρώπη, χωρίς να έχουν εκφραστεί».

Για το θέμα Παπανδρέου, η κυρία Καϊλή είπε ότι έχει στενοχωρήσει όλο το ΠΑΣΟΚ. «Έγινε χωρίς ξεκάθαρο πολιτικό λόγο. Δεν υπάρχει πολιτική διαφορά. Δεν υπήρχε πολιτικός λόγος. Έχουν γίνει πάρα πολλά λάθη και δεν φτάσαμε εδώ τυχαία, αλλά μπορεί εύκολα κάποιος να αναγνωρίσει ότι υπάρχει μια υπευθυνότητα και ανάληψη ευθυνών που είναι πολύ δύσκολη και δεν το έχουν κάνει πολλοί, δεν το έχουν καταφέρει.

Όταν το έκανε η ΔΗΜΑΡ, λίγο μετά εξαφανίστηκε. Το ίδιο και ο ΛΑΟΣ. Ήδη το ΠΑΣΟΚ είχε συμπιεστεί πάρα πολύ εκλογικά, γιατί συμμετείχε σε μια κυβέρνηση χωρίς να το έχουμε συμφωνήσει ή επιλέξει κάποιοι από εμάς -δηλαδή οι βουλευτές- αλλά υπήρχε ανάγκη η χώρα να κυβερνηθεί».
Keywords
Τυχαία Θέματα