Συναντηση καρατζαφερη- αβραμοπουλου για θεματα αμυνας

16:13 13/1/2012 - Πηγή: Fimotro
Με τον υπουργό Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλο συναντήθηκε σήμερα, Παρασκευή ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος ενημερώθηκε από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου για το εθνικό σύστημα...
άμυνας της χώρας.

Αυτό το κομμάτι του εθνικού συστήματος, ο τομέας της άμυνας, διαβεβαιώνει και εγγυάται την ασφάλεια της χώρας, δήλωσε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος
και επισήμανε ότι οι εκπρόσωποι των τριών κομμάτων στο υπουργείο λειτουργούν σε πνεύμα συνεννόησης και επιτελούν στο ακέραιο το καθήκον και την αποστολή τους.

Από την πλευρά του, ο κ.Καρατζαφέρης δήλωσε ικανοποιημένος από την ενημέρωση και σχολίασε ότι εάν αυτό το πνεύμα αλληλεγγύης που αναπτύσσεται στο υπουργείο Άμυνας, ανάμεσα στους εκπροσώπους των τριών κομμάτων, μεταλαμπαδευτεί στην άσκηση πολιτικής εκτός του τομέα της άμυνας, τότε μπορεί να είμαστε εξαιρετικά αισιόδοξοι.

Για τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ επισήμανε την ανάγκη να λυθεί το ταχύτερο δυνατό αυτή η εκκρεμότητα, «ώστε να συσπειρωθούμε για να ανταποκριθούμε στη μια απαίτηση: να σώσουμε τον τόπο».
Keywords
Τυχαία Θέματα