Στις φυλακές κορυδαλλού θα μεταφέρουν την πόλα ρούπα

16:26 5/1/2017 - Πηγή: Fimotro

Ενώπιον του εισαγγελέα εκτελέσεως ποινών παρουσιάστηκε η Πόλα Ρούπα προκειμένου να εκτελεστούν οι δύο καταδικαστικές αποφάσεις που εκκρεμούσαν σε βάρος της.

Η Εισαγγελία Εφετών διέταξε την κράτηση της Πόλα Ρούπα στις φυλακές Κορυδαλλού λόγω των καταδικαστικών αποφάσεων, ωστόσο προς το παρόν παραμένει κρατούμενη στη ΓΑΔΑ.

Ειδικότερα, η μία απόφαση από το 2013 που αφορά την υπόθεση του Επαναστατικού Αγώνα από το Ε΄ Τριμελες Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών με

την οποία της επιβλήθηκε συνολική ποινή κάθειρξης 50 ετών και έξι μηνών ( εκτιτέα 25 έτη) και η δεύτερη του 2016 από το ΣΤ΄ Τριμελές Εφετείο Αθηνών με την οποία ορίστηκε συνολική ποινή φυλάκισης έντεκα 11 ετών( εκτιτέα 10 ετη), σχετικά με έκρηξη Α.Ε.Μ την 10 Απριλίου 2014, έξω από τα γραφεία της Τράπεζας της Ελλάδος, την ευθύνη της οποίας είχε αναλάβει με προκήρυξη της η οργάνωση Επαναστατικός Αγώνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ενώπιον της εισαγγελέως εκτελέσεως ποινών η Πόλα Ρούπα αναφέρθηκε μόνο στο θέμα του ανήλικου παιδιού της και ζήτησε να μην βρίσκεται στο νοσοκομείο αλλά να αναλάβει την φροντίδα του η μητέρα της και η αδελφή της.

Keywords
Τυχαία Θέματα