Στα επικαιρα που κυκλοφορουν αυριο πεμπτη

17:38 29/8/2012 - Πηγή: Fimotro
Έρχεται τσουνάμι στα ακίνητα Φοροκαταιγίδα χωρίς έλεος έρχεται για τα ακίνητα. Προγκόμ κατά των ιδιοκτητών ακινήτων με νέους φόρους και ανελέητες επιβαρύνσεις. Σε μαζικές δημεύσεις περιουσιών θα οδηγήσει η αδυναμία ανταπόκρισης στην υπερφορολόγηση. Αφαιρείται...

η ιδιοκτησία από τους Έλληνες στο όνομα του Μνημονίου. Ετοιμάζουν και φόρο ιδιοκατοίκησης κατ' εντολή της τρόικας! Θα πληρώνουμε ενοίκιο για να μένουμε στα σπίτια μας.

Ξεπουλούν και την ακίνητη περιουσία. Σε ξένη εταιρία με έδρα το Λουξεμβούργο
σχεδιάζουν να περάσουν έναντι χαμηλού τιμήματος περιοχές φιλέτα του Ελληνικού Δημοσίου και βραχονησίδες. Τι υποσχέθηκε ο Σαμαράς στον Γιούνκερ.

Διαβάστε ακόμη στα Επίκαιρα:

- Αποκάλυψη: Απόρρητη έκθεση με μέτρα-σοκ για το εφάπαξ. Ποια πρόταση ισοπέδωσης έχει στα χέρια της η κυβέρνηση.

- Αποκλειστική συνέντευξη του 'Ακη Τσοχατζόπουλου Μηνύματα μέσα από τον Κορυδαλλό. Αρνείται ότι πήρε μίζες και ισχυριζεται ότι... του την "έστησαν" Παπανδρέου και ΝΔ. Υπονοούμενα για μαύρο χρήμα στα κόμματα και βολές κατά των διαδόχων του στο υπουργείο Εθνικής 'Αμυνας, Παπαντωνίου, Σπηλιωτόπουλου, Μεϊμαράκη και Βενιζέλου ότι ζημίωσαν το Δημόσιο και τις Ένοπλες Δυνάμεις... Υποστηρίζει ότι είναι λάθος οι ερμηνείες που δίνονται σε όσα αναφέρονται στο ημερολόγιο του. Αφήνει αιχμές κατά της Δικαιοσύνης και ζητά να αποφυλακιστούν η σύζυγος και η κόρη του.

- Συνέντευξη του Βρετανού ευρωβουλευτή, σφοδρού πολέμιου της ΕΕ, Νάιτζελ Φάρατζ. Καταιγιστικός για το ρόλο της τρόικας προειδοποιεί: "Ελπίζω το ευρωπαϊκό εγχείρημα να λήξει χωρίς αιματοχυσία.

- Νότιος Αμερική: Το μαλακό υπογάστριο των ΗΠΑ. Η Ουάσινγκτον ενώ ασχολείται με τη Μέση Ανατολή χάνει τον "πόλεμο" στην αυλή της. Η Λατινική Αμερική οργανώνεται κατά της παγκοσμιοποίησης και κάνει έξωση στις πολυεθνικές. Οι κυβερνήσεις της περιοχής συνασπίζονται για να αντιμετωπίσουν την αμερικανική πολιτική.

- Η γεωπολιτική σκακιέρα της Αφρικής: Η Κίνα "εισβάλει" στη Μαύρη Ήπειρο και αυξάνει την επιρροή της, εντοπίζοντας Αμερικανούς και Ευρωπαίους.

- Γη και ύδωρ: Σε οποία χώρα πήγε το ΔΝΤ, το νερό πέρασε σε ιδιωτικά χέρια. Στο στόχαστρο των δανειστών είναι πάντα οι υδάτινοι πόροι των κρατών τον έλεγχο των οποίων απαιτούν. Στη συνέχεια ανεβαίνουν τα τιμολόγια και επιδεινώνεται η ποιότητα του νερού.

- Η Μεγάλη Απάτη: Πώς η ελληνική κρίση χρησιμοποιήθηκε για να σβήσουν "τοξικά" 20,5 τρισ. των ευρωπαϊκών τραπεζών.

Οι Ευρωπαίοι υπουργοί Οικονομικών γνώριζαν τη "βόμβα" στα θεμέλια του ευρωπαϊκού τραπεζικού συστήματος από το Φεβρουάριο του 2009.

Πώς προωθήθηκε το σχέδιο χρηματοδότησης των ευρωπαϊκών τραπεζών με "βιτρίνα" τα προγράμματα διάσωσης κρατών με δημοσιονομικά προβλήματα.

- Η ανατομία ενός εθνικού εγκλήματος: 'Αγνωστες πτυχές για την ΑΟΖ αποκαλύπτει βιβλίο εμπειρογνώμονος του ΥΠΕΞ.

Η Ελλάδα σύντομα θα καταστεί η μοναδική χώρα στον κόσμο δίχως χωρικά ύδατα 12ν ναυτικών μιλίων και ΑΟ
Keywords
Τυχαία Θέματα