Σοκ στις ηπα: πατέρας αποκεφάλισε τα δύο παιδιά του

Ο 34χρονος Maurice Jewel Taylor αποκεφάλισε τον 12χρονο γιο και την 13χρονη κόρη του, αφήνοντας τα πτώματά τους μες στο σπίτι για 5 μέρες.

Ο άνδρας έχει ακόμη δύο γιους, 8 και 9 χρονών, τους οποίους φέρεται να άφησε νηστικούς κατά το διάστημα αυτό, εκθέτοντάς τους παράλληλα στην θέα των νεκρών σωμάτων των αδερφών τους.

Το αποτρόπαιο έγκλημα ήρθε στην δημοσιότητα την περασμένη Παρασκευή, όταν η πυροσβεστική του Λος Άντζελες μετέβη στην περιοχή έπειτα από καταγγελίες για

διαρροή γκαζιού.

Τις καταγγελίες φαίνεται πως έκαναν πελάτες του άνδρα οι οποίοι επικοινωνούσαν μαζί του μέσω του Zoom, και με τους οποίους είχε χάσει οποιαδήποτε επαφή ύστερα από το συμβάν.

«Ήξερα πως αποκλείεται να έλειπαν από την πόλη, δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα για κάτι τέτοιο και έτσι ανησύχησα πως κάτι άλλο είχε συμβεί», σχολίασε πελάτης του Taylor.

Ο άνδρας δούλευε σε κέντρο φυσικοθεραπείας και γυμναστικής στην Santa Monica, και λόγω της πανδημίας προσέφερε συμβουλές στους πελάτες του εξ αποστάσεως.

Οι αρχές ανακάλυψαν τα πτώματα των παιδιών διεσπαρμένα σε διάφορα δωμάτια του σπιτιού, και ο ύποπτος συνελήφθη άμεσα, ενώ την Τρίτη του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για φόνο και κακοποίηση ανηλίκων.

Η μητέρα των παιδιών, η οποία βρισκόταν επίσης στο σπίτι, δεν θεωρείται ύποπτη, ωστόσο ανακρίνεται ακόμη από την αστυνομία.

ΠΗΓΗ: Los Angeles Times

The post Σοκ στις ΗΠΑ: Πατέρας αποκεφάλισε τα δύο παιδιά του appeared first on Fimotro.

Keywords
Τυχαία Θέματα