Σκεπτικός ο χάρι από την παγωμένη υποδοχή της οικογένειάς του

22:46 27/4/2021 - Πηγή: Fimotro

Ο πρίγκιπας Χάρι «σοκαρίστηκε» τόσο από την «πολύ, πολύ κρύα υποδοχή» που έλαβε από την βασιλική οικογένεια όταν επέστρεψε στη Βρετανία για την κηδεία του παππού του, πρίγκιπα Φίλιππου, που μπορεί να αποφύγει να επιστρέψει σύντομα.

Ο 35χρονος δούκας του Σάσεξ, που ζει πλέον μόνιμα στην Καλιφόρνια σε ένα αρχοντικό αξίας 14,7 εκατομμυρίων δολαρίων με τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ και τον γιο τους Άρτσι, αναμένεται να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο αυτό το καλοκαίρι

για τα αποκαλυπτήρια ενός αγάλματος της αείμνηστης μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνας.

Η παγωμένη υποδοχή στον πρίγκιπα Χάρι

Ωστόσο, μιλώντας στο talkRADIO, ο Ράσελ Μάγιερς αμφισβήτησε εάν θα πραγματοποιηθεί η επίσκεψη και σχολίασε: «Κάποια μέλη της βασιλικής οικογένειας του επιφύλαξαν μια πολύ παγωμένη υποδοχή και ίσως αυτό τον σόκαρε». Ανέφερε επίσης, πως ο πρίγκιπας Χάρι μπορεί να χρησιμοποιήσει «βολική δικαιολογία» τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του, το οποίο αναμένεται να έρθει στον κόσμο το καλοκαίρι, προκειμένου να μην «έρθει αντιμέτωπος με την οικογένειά του».

Παγωμένη ήταν η υποδοχή που επιφύλαξε η βασιλική οικογένεια στον πρίγκιπα Χάρι
Υπενθυμίζεται ότι το άγαλμα κατασκευάστηκε για να σηματοδοτήσει την 20η επέτειο του θανάτου της πριγκίπισσας Νταϊάνας και να αναγνωρίσει τον θετικό της αντίκτυπο στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε όλο τον κόσμο. Θα τοποθετηθεί στο Sunken Garden του παλατιού του Κένσινγκτον την 1η Ιουλίου, με αφορμή τα 60α γενέθλια της πριγκίπισσας.

Ο κήπος του παλατιού του Κένσινγκτον όπου θα τοποθετηθεί το άγαλμα της πριγκίπισσας Νταϊάνας

Μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν του μίλησαν καν

Ο παρουσιαστής της ραδιοφωνικής εκπομπής Κέβιν Ο’Σάλιβαν εξήγησε πώς ο πρίγκιπας Χάρι έδειχνε «έξω από τα νερά του» κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Βρετανία στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου. «Αναρωτιέμαι εάν έλαβε μια πολύ, πολύ κρύα υποδοχή. Διάβασα ότι κάποια μέλη της βασιλικής οικογένειας κυριολεκτικά τον μπλόκαραν και δεν του μίλησαν καν. Νομίζω ότι μπορεί να σοκαρίστηκε από την ψυχρή υποδοχή που έλαβε από την οικογένειά του, θα επιστρέψει άραγε για τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος με τον αδερφό του τον Ιούλιο; Ή θα το αποφύγει;».

Πρίγκιπας Χάρι και πρίγκιπας Γουίλιαμ αναμένεται να κάνουν τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της πριγκίπισσας Νταϊάνας τον ερχόμενο Ιούλιο
Ο Ράσελ Μάγιερς απάντησε: «Μου λένε ότι ακόμη δεν έχει αλλάξει γνώμη. Και τα δύο στρατόπεδα μου το επιβεβαιώνουν. Σίγουρα, η Κέιτ και ο Γουίλιαμ θα τον καλωσορίσουν εάν αποφασίσει να επιστρέψει. Η πρόθεσή του είναι να έρθει. Κάποιος όμως μπορεί να αναρωτιέται πως εάν γυναίκα του μόλις έχει γεννήσει εάν θα το αποφύγει. Θα είναι, σίγουρα, μια βολική δικαιολογία, ώστε να μην χρειαστεί να επιστρέψει και να έρθει αντιμέτωπος ξανά με την οικογένειά του».

Πρόσθεσε: «Νομίζω ότι πολλά θα καθορίσουν τι θα συμβεί στην ενδιάμεση περίοδο. Κάποια μέλη της οικογένειας του επιφύλαξαν μια παγωμένη υποδοχή και ίσως αυτό να τον σόκαρε κάπως. Νομίζω πως δε θα καταλάβουμε για λίγο καιρό ακόμη τον αντίκτυπο της συνέντευξης στην Όπρα Γουίνφρεϊ. Ίσως, όταν επιστρέψουμε σε μια ομαλότητα, η υπόλοιπη οικογένεια θα αρχίσει να το σκέφτεται λίγο πιο προσεκτικά. Μπορεί να μην είναι καλά τα νέα για τον Χάρι».

The post Σκεπτικός ο Χάρι από την παγωμένη υποδοχή της οικογένειάς του appeared first on Fimotro.

Keywords
Τυχαία Θέματα