Σε κωμα ο τραγουδιστης των bee gees ρομπιν γκιπ

22:33 15/4/2012 - Πηγή: Fimotro
Σε κώμα βρίσκεται ο τραγουδιστής των Bee Gees Ρόμπιν Γκιμπ, όπως ανακοινώθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του. Ωστόσο, εκπρόσωπος του 62χρονου, ο οποίος δίνει εδώ και χρόνια μάχη με τον καρκίνο, δεν επιβεβαίωσε τις πληροφορίες των βρετανικών μέσων ενημέρωσης, σύμφωνα με τις οποίες ο Γκιμπ νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Λονδίνου με πνευμονία...
και του μένουν λίγες ώρες ζωής.

«Δυστυχώς ο Ρόμπιν παρουσίασε πνευμονία και βρίσκεται σε κώμα» γράφει η ιστοσελίδα του robingibb.com, η οποία είναι προσωρινά μη διαθέσιμη. «Ελπίζουμε
και προσευχόμαστε να τα καταφέρει» προσθέτει.

Φίλος της οικογένειας τόνισε στην εφημερίδα ταμπλόιντ Sun πως κοντά του βρίσκονται η σύζυγός του Ντουίνα, τα τρία του παιδιά και ο αδελφός του Μπάρι.

Ο Ρόμπιν Γκιμπ υποβλήθηκε το 2010 σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση όγκου του παχέος εντέρου. Όμως λίγο αργότερα εμφάνισε όγκο στο ήπαρ.

Το 2003 ο δίδυμος αδελφός του Μορίς πέθανε από επιπλοκές, αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο παχύ έντερο.

Ο Γκιμπ γεννήθηκε στο Νησί Μαν ανάμεσα στην Αγγλία και την Ιρλανδία το 1949. Η οικογένειά του μετακόμισε στο Μάντσεστερ και μετά στην Αυστραλία όπου ο Ρόμπιν, ο Μορίς και ο μεγαλύτερος αδελφός τους Μπάρι άρχισαν την καριέρα τους δημιουργώντας το συγκρότημα Bee Gees.

Το πρώτο τους άλμπουμ κυκλοφόρησε το 1963, αλλά οι τρεις αδελφοί έγιναν διάσημοι την δεκαετία του '70 με τα ντίσκο κομμάτια τους, όπως το Staying Alive.
Keywords
Τυχαία Θέματα