Πρωταθλήτρια στις μεταγραφές η νεοφώτιστη άστον βίλα με 101 εκατ. ευρώ

23:01 22/7/2019 - Πηγή: Fimotro

Η μεταγραφική περίοδος στην Αγγλία τελειώνει στις 8 Αυγούστου, μία ημέρα πριν από την έναρξη της Premier League, και η νεοφώτιστη στη Άστον Βίλα έχει ξοδέψει περισσότερα και από την Σίτι για μεταγραφές. Ψίχουλα η Λίβερπουλ.

Αποφασιστικές κινήσεις για να καταφέρει να κάνει τη διαφορά στην Premier League πραγματοποιεί μέχρι στιγμής η νεοφώτιστη Άστον Βίλα. Η συγκεκριμένη ομάδα προηγείται σε σύγκριση με τα μεγαθήρια

του αγγλικού πρωταθλήματος στο ξόδεμα χρημάτων για ενίσχυση.

Η Βίλα, λοιπόν, έχει ρίξει στο παζάρι 101,1 εκατ. ευρώ για ποδοσφαιριστές όπως οι: Γουέσλεϊ, Μινγκς, Τάργκετ, Κόνσα, Ελ Γκαζί, Ένχελς, Ζότα και Χάους. Στο Νησί, πάντως, δεν αποκλείουν ο προπονητής, Ντιν Σμιθ να πάρει κι άλλο παίκτη πριν από την καταληκτική ημερομηνία για μεταγραφές.

Όσον αφορά στους υπόλοιπου, η Σίτι που αρέσκεται να αγοράζει παίκτες έχει πάρει μόνο τρεις κι με συνολικό κόστος 90 εκατ. ευρώ. Οι νέοι «Πολίτες» είναι οι: Ρόδρι, Ανχελίνο και Στεφέν. Αξίζει να σημειωθεί πως η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Λίβερπουλ έχει ξοδέψει μόλις 1,9 εκατ. ευρώ για τον νεαρό στόπερ, Σεπ φαν ντεν Μπεργκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα