Πρωταγωνίστησε η ομάδα handball ολυμπιακός-όμιλος ξυνη στην κλήρωση του πρωταθλήματος

10:32 24/7/2017 - Πηγή: Fimotro

Πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης η εκδήλωση της OXEγια την κλήρωση της Handball Premier 2017-2018, στο επίκεντρο της οποίας βρέθηκε ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π-Όμιλος Ξυνή, ομάδα που προέκυψε από τη συγχώνευση του Ολυμπιακού με την Πρωταθλήτρια ομάδα Handball (2016-2017),

IEK ΞΥΝΗ Ν.Ι.

Κατά τη διάρκεια της λαμπερής εκδήλωσης, απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες σε αθλητές και παράγοντες που ξεχώρισαν την περσινή χρονιά, πολλοί από τους οποίους αγωνίστηκαν πέρυσι με την ομάδα handball IEK ΞΥΝΗ Ν.Ι., Α1 Ανδρών και Α1 Γυναικών.

Σημαίνουσα τιμητική βράβευση απέσπασε ο καθηγητής, συγγραφέας και πρόεδρος του Πρωταθλητή Ελλάδος ΙΕΚ ΞΥΝΗ Ν.Ι. (από φέτος Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.-Ομίλου Ξυνή), κ. Σοφοκλής Ξυνής, για την πολυετή στήριξή του στο άθλημα του handball.

Την τιμητική πλακέτα παρέδωσε στον κ. Ξυνή, ο πρόεδρος του Π.Σ.Α.Τ. (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου), κ. Σωτήρης Τριανταφύλλου, παρουσία σημαντικών αθλητών και παραγόντων του Αθλητισμού, μεταξύ των οποίων η κα. Χριστίνα Τσιλιγκίρη, Γενική Γραμματέας και Διευθύντρια Επικοινωνίας του ΟΣΦΠ, ο κ. Μιχάλης Υδραίος, Αντιπρόεδρος του ΟΣΦΠ, ο κ. Γιάννης Δαλέζιος, Γενικός Αρχηγός του ΟΣΦΠ.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε εξάλλου, ο κ. Αντώνης Γλύκας, Υπεύθυνος Επικοινωνίας & Αθλητικού Τομέα του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, καθότι το ΙΕΚ ΑΛΦΑ ήταν όλη την περσινή χρονιά μέγας χορηγός του Πρωταθλητή Ελλάδος ΙΕΚ ΞΥΝΗ Ν.Ι.

Από την κλήρωση του Πρωταθλήματος Handball Premier 2017-2018, προέκυψαν τα 2 ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής:

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π-Όμιλος Ξυνή VSΠανελλήνιος Γ.Σ.Διομήδης Άργους VS ΑΕΚ

Για περισσότερες πληροφορίες για τις επιτυχίες της ομάδας handball ΙΕΚ ΞΥΝΗ Ν.Ι.:

210 5279500http://www.iekxini-handball.gr/https://www.facebook.com/iekxinihandball/
Keywords
Τυχαία Θέματα