Πρωταγωνισ​της της επικοινωνι​ας της κυβερνησης ο... σιμος κεδικογλου!

00:17 3/9/2012 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Νίκος Κούτρικας
Δημοσιογράφος ΕΣΗΕΑ
Αγαπητό Fimotro,
Είναι αλήθεια... ότι η κυβέρνηση εφαρμόζει εδώ και καιρό ένα νέο "επικοινωνιακό μοντέλο" το οποίο λειτουργεί με πρωταγωνιστή τον ίδιο τον...
πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ό οποίος παρεμβαίνει ο ίδιος δημόσια ενώ περιορισμένες είναι οι συνεντεύξεις των υπουργών έπειτα από σαφείς εντολές του Μαξίμου και μόνο για θέματα της αρμοδιότητάς τους!
Έτσι... αποφεύγονται οι πάσης φύσεως δηλώσεις υπουργών όπου παλαιότερα το Μέγαρο Μαξίμου έπρεπε να διευκρινίσει
και πολλές φορές να επανορθώσει κάνοντας το πυροσβέστη σε πυρκαγιές που άναβαν οι ίδιοι οι υπουργοί της κυβέρνησης!
Ο νέος... κυβερνητικός εκπρόσωπος και υφυπουργός επικρατείας Σίμος Κεδίκογλου έχει μετατραπεί σε πρωταγωνιστή μαζί με τον πρωθυπουργό αφού είναι η μοναδική φωνή του Μαξίμου που βγαίνει προς τα έξω ο οποίος βρίσκεται σε διαρκεί συνεννόηση με τους υπουργούς και το Μέγαρο Μαξίμου.
Ο Σίμος Κεδίκογλου.... αντίθετα με το παρελθών δίνει τακτικά συνεντεύξεις σε μέσα ενημέρωσης εξηγώντας τις αποφάσεις της κυβέρνησης σε όλα τα επίπεδα ενώ ταυτόχρονα απαντά στην αντιπολίτευση με σχετικές δηλώσεις...
Πάντως το... νέο αυτό μοντέλο απ ότι φαίνεται σκοπεύει να το διατηρήσει η κυβέρνηση αφού λειτουργεί θαυμάσια....
Είναι αλήθεια πάντως ότι... η τρικομματική κυβέρνηση έμεινε ικανοποιημένη και με τους επικοινωνιακούς χειρισμούς του ίδιου του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά σε Γερμανία και Γαλλία αφού η ίδια η Μέρκελ έδωσε σαφείς οδηγίες στους υπουργούς της να μην γίνεται αναφορά σε σενάρια χρεοκοπίας της Ελλάδος ενώ τα πρώτα θετικά δημοσιεύματα στο εξωτερικό ήδη έχουν πάρει το φως της δημοσιότητας!
Έτσι... πρωταγωνιστής της επικοινωνίας έχει γίνει στο εξωτερικό ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς...
και στο εσωτερικό...ο Σίμος Κεδίκογλου!
Σας ευχαριστώ...
Keywords
Αναζητήσεις
πρωταγωνις
Τυχαία Θέματα