ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΑΣΠ

11:18 12/5/2011 - Πηγή: Fimotro
ΜΟΝΟ ΣΤΟ FIMOTRO
To Fimotro, θα συνεχίσει να αποκαλύπτει τον βρώμικο ρόλο των τεμπελχανάδων της ΠΑΣΠ. Ειδικά αυτών που το παίζουν νταβατζήδες του οικονομικού, εκβιάζοντας με βρώμικα εσωκομματικά παιχνίδια υπουργούς, βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Έχουμε...
και λέμε λοιπόν :
1) Οι άνθρωποι του διαβόητου Κατάκου (έχει σχέση με γνωστό εκβιαστικό site) στις γραμματείες
του δίνουν τις πλήρεις λίστες των φοιτητών ανά τμήμα. Έπειτα, τα τσιράκια του όσους φοιτητές γνωρίζουν γυρνάνε πίσω και τους δίνουν κομματικό χαρακτηρισμό (Δεξιός, ΠΑΣΟΚ, Κνίτης κλπ). Έτσι, ο άνθρωπος αυτός έχει καταφέρει να φακελώσει ένα ολόκληρο πανεπιστήμιο, εν πλήρη αγνοία των φοιτητών.
2) Τα κομματικά του στελέχη πηγαίνουν για 2ο και 3ο πτυχίο για να έχουν δικαίωμα ψήφου στις φοιτητικές εκλογές! Αυτοί είναι τα λεγόμενα "δέντρα" του Κατάκου. Οι πιο καλοί φοιτητές (δηλαδή πάνω από 6-6.5, όχι τίποτα σπουδαίο) γίνονται υποψήφιοι διδάκτορες στους φίλα προσκείμενους καθηγητές του διαβόητου Κατάκου (συνήθως οι λιγότερο μορφωμένοι πρασινοφρουροί του ΔΕΠ). Ο στόχος είναι να βγάζει μια κρίσιμη μάζα από δικούς του καθηγητές σε λίγα χρόνια και να ελέγξει το πανεπιστήμιο.
3) Γιατί ο διαβόητος Κατάκος κάνει αυτή τη... δουλειά; Όπως έχουμε αποκαλύψει υπάρχει μεγάλο χρηματικό όφελος (πολλά πάρτι στα οποία κρατά όλα τα λεφτά αυτός, μίζα από εστιατόριο Μπούτρη κλπ), αλλά και κομματικό (ο Γραμματέας ΠΑΣΠ ΑΕΙ Μιχάλης Νικηφόρος είναι το απόλυτο τσιράκι του). Άλλος λόγος είναι ότι ο διαβόητος καθοδηγητής των νεαρών της ΠΑΣΠ πάσχει από ανίατο ιδρυματισμό - θέλει να ελέγχει μέχρι και τις προσωπικές ζωές των μελών του(!), σε βαθμό που τους κάνει ανάκριση και αποθαρρύνει τις σχέσεις ανάμεσα στα μέλη (με εξαίρεση φυσικά τα δικά του). Άλλωστε, είναι ωραίο να είσαι 41 και να ξύνεσαι με αρκετό χρήμα στα χέρια σου, και να σε θαυμάζουν και μερικά 18χρονα.
4) Πέρα από το φακέλωμα και τις μίζες υπήρξαν και οι απευθείας επιδοτήσεις του ΠΑΣΟΚ για τις φοιτητικές εκλογές. Ποιος άραγε τις τσέπωσε αυτές; Σε άλλο ρεπορτάζ θα σας τα εξηγήσουμε όλα.
5) Με το κάλυμμα της αριστερής πτέρυγας του ΠΑΣΟΚ, μερικά από τα μεγαλύτερα λαμόγια της ιστορίας του καπηλεύονται σήμερα, το 2011, ένα από τα πιο ιστορικά πανεπιστήμια της χώρας. Το Fimotro, θα συνεχίσει τις αποκαλύψεις και θα ζητήσει την παρέμβαση εισαγγελέα. Ξεκάθαρα πράγματα...
Keywords
Αναζητήσεις
μιχαλης νικηφορος, νικηφορος μιχαλης
Τυχαία Θέματα