Πιπιλη εναντιον τσαυταρη και χαρακοπουλου...

15:50 5/3/2014 - Πηγή: Fimotro
Οξύτατη κριτική στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Αθανάσιο Τσαυτάρη, τον αναπληρωτή υπουργό Μάξιμο Χαρακόπουλο, αλλά και σε βουλευτές της περιφέρειας ...
άσκησε η Φωτεινή Πιπιλή με αφορμή τις αντιδράσεις τους για την απελευθέρωση της τιμής του γάλακτος.

Σε δηλώσεις της στον ΣΚΑΪ, η κ. Πιπιλή τους κατηγόρησε για απραξία σχετικά με τους κτηνοτρόφους από το 2012 οπότε συγκροτήθηκε η νέα κυβέρνηση, τη στιγμή που ο καταναλωτής πλήττεται από την τιμή του γάλακτος.

«Οι κ.κ. Χαρακόπουλος, Τσαυτάρης και Τζαμτζής και
άλλοι βουλευτές βλέπουν το δέντρο και όχι το δάσος. Θα έχουν τώρα να αντιμετωπίσουν στη Βουλή τους βουλευτές που εκφράζουν τη μεγάλη μάζα των καταναλωτών και όχι τους ψηφοφόρους τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε ακόμη ότι «οι κτηνοτρόφοι είναι 3.500 άτομα, είναι το πιο σκληρό επάγγελμα που υπάρχει, αλλά επειδή το μόνο που έχουν κάνει ο κ. Τσαυτάρης και Χαρακόπουλος είναι να αντιδρούν στην εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ, δεν έχουν πάρει 22 μήνες που είναι υπουργοί μια απόφαση για να στηριχθούν οι ομάδες των κτηνοτροφών και από την άλλη πλευρά το καταναλωτής να ψωνίζει ισοδύναμο στην τιμή γάλα».

«Τι έχετε κάνει κ. Τσαυτάρη και Χαρακόπουλε για να προστατέψετε ένα πολύ δύσκολο επάγγελμα όπως αυτό του κτηνοτρόφου; Είναι δικό σας πρόβλημα, και δεν είναι του καταναλωτή που αγοράζει το ακριβότερο γάλα στην Ευρώπη» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα