Πεζοδρομιακές εκφράσεις και εμετικό υβρεολόγιο από τον καρανίκα του συριζα

15:16 9/12/2020 - Πηγή: Fimotro

«Απατεώνες», «συκοφάντες» και «πεκινουά του Μητσοτάκη». Αυτούς τους τρεις χαρακτηρισμούς απέδωσε σε δημοσιογράφους, ο Νίκος Καρανίκας, προσβάλλοντας ωμά και επικρίνοντας με σκαιούς χαρακτηρισμούς για ακόμα μια φορά, όσους δημοσιεύουν, αυτά που εκείνος δεν θέλει να βλέπει δημοσιευμένα.

Με τρεις αναρτήσεις του στο Twitter, ο πρώην σύμβουλος του τέως πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, στοχοποιεί τους δημοσιογράφους Γιάννη Κουρτάκη και Γιώργο Παπαχρήστο, για τις αποκαλύψεις

σχετικά με το σπίτι που νοικιάζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στα Λεγραινά.

«Ο #Κουρτάκης_συκοφάντης ο δημοσιογράφος τρόφιμος της ΝΔ της λίστας Πέτσα,είναι ο μπούφος που μπροστά στο εξώδικο του Τσίπρα, καταπίνει “ουρές & τρίχες”. Σιχάματα της δημοσιογραφιάς & της πολιτικής πηγαίνουν αντάμα.Αυτή είναι η ΝΔ αυτά είναι τα μέλη της.Το καταλάβαμε,σας είδαμε», γράφει ο Νίκος Καρανίκας στην πρώτη του ανάρτηση, για να ακολουθήσει η δεύτερη:«#Παπαχρήστος #Κουρτάκης.Συνώνυμα των απατεώνων, συκοφαντών πεκινουά του Μητσοτάκη. Ξεφτίλες δημοσιογράφοι  ξεφτιλισμένα κανάλια, αντάμα με την ΝΔ της διαφθοράς &των εγκλημάτων.Κουβέντα δεν λένε για #ανεμελος_Πρωθυπουργος με τα 3000 θύματα της ολιγωρίας κ νεοφιλελευθερου δόγματος». 

Ο #Κουρτάκης_συκοφάντης ο δημοσιογράφος τρόφιμος της ΝΔ της λίστας Πέτσα,είναι ο μπούφος που μπροστά στο εξώδικο του Τσίπρα, καταπίνει “ουρές & τρίχες”. Σιχάματα της δημοσιογραφιάς & της πολιτικής πηγαίνουν αντάμα.Αυτή είναι η ΝΔ αυτά είναι τα μέλη της.Το καταλάβαμε,σας είδαμε

— Νίκος Καρανίκας nikos Karanikas (@nikosKaranikas4) December 9, 2020

#Παπαχρήστος #Κουρτάκης.Συνώνυμα των απατεώνων, συκοφαντών πεκινουά του Μητσοτάκη. Ξεφτίλες δημοσιογράφοι ξεφτιλισμένα κανάλια, αντάμα με την ΝΔ της διαφθοράς &των εγκλημάτων.Κουβέντα δεν λένε για #ανεμελος_Πρωθυπουργος με τα 3000 θύματα της ολιγωρίας κ νεοφιλελευθερου δόγματος

— Νίκος Καρανίκας nikos Karanikas (@nikosKaranikas4) December 9, 2020


Παπαχρήστος: «Μιλάμε για το άκρον άωτον της απάτης»

Όνομα: Ξεφτίλας
Επάγγελμα: Συκοφάντης
Ικανότητες: Ψέμα, εκτέλεση χαρακτήρων, μπούλινγκ & γλείψιμο του Μητσοτάκη
Διακριτικό: Η γλίτσα #ΝΔ_ξεφτιλες pic.twitter.com/0utZvD7sTj

— Νίκος Καρανίκας nikos Karanikas (@nikosKaranikas4) December 9, 2020

Τη δική του απάντηση, μέσω Twitter, έδωσε ο Γιώργος Παπαχρήστος για όσα ανέφερε ο Νίκος Καρανίνας, σχολιάζοντας την τελευταία ανάρτηση του πρώην συμβούλου του Αλέξη Τσίπρα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Παπαχρήστος ανέφερε ότι ο Νίκος Καρανίκας στην ανάρτησή του, χρησιμοποίησε απόσπασμα από το εξώδικο που του επέδωσε ο κ. Τσίπρας και το παρουσίασε ως «δήλωση μετάνοιας» του δημοσιογράφου. 

«Ο @NKaranikas, σε ρόλο ξεχαρβαλωμένης… μονταζιέρας πήρε απόσπασμα από το εξώδικο που μου επέδωσε ο Τσίπρας και το ανέβασε στο διαδίκτυο ως… «δήλωση μετανοίας»!!! Μιλάμε για το άκρον άωτον της απάτης! Δεν έχω κάνει καμιά δηλωση και δεν προτίθεμαι να κάνω. Αγωγές ναι!..», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο @NKaranikas, σε ρόλο ξεχαρβαλωμένης
…μονταζιέρας πήρε απόσπασμα από το εξώδικο που μου επέδωσε ο Τσίπρας και το ανέβασε στο διαδίκτυο ως … «δήλωση μετανοίας»!!!
Μιλάμε για το άκρον άωτον της απάτης! Δεν έχω κάνει καμιά δηλωση και δεν προτίθεμαι να κάνω. Αγωγές ναι!..

— Giorgos Papachristos (@papachristosgio) December 9, 2020

The post Πεζοδρομιακές εκφράσεις και εμετικό υβρεολόγιο από τον Καρανίκα του ΣΥΡΙΖΑ appeared first on Fimotro.

Keywords
Τυχαία Θέματα