Παρεμβαση σαμαρα ζητα ο πας γιαννινε για την αδειοδοτηση!

15:34 24/5/2013 - Πηγή: Fimotro

Επιστολή με αποδέκτη μεταξύ άλλων και τον Αντώνη Σαμαρά απέστειλε την Παρασκευή το πρωί η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα! Οι Ηπειρώτες ζητούν να προσπελαστούν οι γραφειοκρατικοί σκόπελοι και να παρέμβει ο πρωθυπουργός...
για να εξεταστεί ο φάκελος της ομάδας από το Δημόσιο για να διακανονιστεί το χρέος ως τις 28/5!
Ετσι λοιπόν, μετά τον Αστέρα Τρίπολης, που ζήτησε ακρόαση από τον πρωθυπουργό και τον Ηρακλή
που προτίθεται να φτάσει ως το Μαξίμου για τα όσα έγιναν στον Βόλο, ο «Αγιαξ της Ηπείρου» έγινε η τρίτη ομάδα που ζητάει να ασχοληθεί ο Σαμαράς με την «στρογγυλή θεά»! Κι έχουμε ακόμα αγωνιστική δράση, οπότε ίσως «σκάσει» κι άλλη ομάδα!

Αναλυτικά η επιστολή του ΠΑΣ στον πρωθυπουργό:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, μέσω του Προέδρου της και Διευθύνοντος σύμβουλου κου Γιώργου Χριστοβασίλη, απέστειλε σήμερα την παρακάτω επιστολή προς τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος κο Αντώνη Σαμαρά, με κοινοποίηση στους Υπουργούς Επικρατείας και Οικονομικών, Δημήτρη Σταμάτη και Ιωάννη Στουρνάρα, αντίστοιχα.:
Προς τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος κ. Αντώνη Σαμαρά
Κοινοποίηση
Υπουργό Επικρατείας κ. Δημήτριο Σταμάτη
Υπουργό Οικονομικών κ. Ιωάννη Στουρνάρα
Ιωάννινα, 24 Μαΐου 2013

Εξοχότατε κύριε Πρωθυπουργέ,
Όπως γνωρίζετε, η ποδοσφαιρική ομάδα της Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, κατέκτησε αγωνιστικά τη δυνατότητα, για πρώτη φορά στην ιστορία της, να αγωνιστεί και να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στις Ευρωπαϊκές Διοργανώσεις. Προϋπόθεση προς τούτο, αποτελεί η χορήγηση αδειοδότησης, από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.
Ένα εκ των κριτηρίων που απαιτούνται, είναι να έχει διακανονίσει η εταιρία μας, οφειλές της προς το Ελληνικό Δημόσιο.
Δυστυχώς, αν και από τετραμήνου επιδιώκουμε την ένταξη μας στη διαδικασία αυτή, γραφειοκρατικές αξεπέραστες δυσκολίες, έχουν ακόμη τον φάκελο της εταιρίας μας "εγκλωβισμένο" στο Υπουργείο Οικονομικών.
Παρακαλούμε θερμώς για την παρέμβασή σας, ώστε να εξεταστεί κατά ΥΨΙΣΤΗ προτεραιότητα το αίτημά μας και να γίνει δεκτό, έως την Τρίτη 28.5.2013, ότε και είναι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής του φακέλου της εταιρία μας.
Ευχόμαστε ολοψύχως, να μη είναι η γραφειοκρατική αδράνεια, αιτία του να διαλυθούν τα όνειρα εκατοντάδων χιλιάδων Ηπειρωτών, ανά τον κόσμο, και ελπίζουμε στην παρέμβασή σας.
Για την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος

Γεώργιος Χριστοβασίλης».
SentraGoal
Keywords
Τυχαία Θέματα