Πανισχυρος: γατα με «πεταλα» ο πετρος μαης στο... ασυλο(!) της νεριτ!(ερτ)

Γράφει ο Κ.Π.
«16η Μέρα: Κύριε Φορτσάκη δώστε τα πρακτικά του Ε.Σ.,
δεν λέτε την αλήθεια. Ο κος Σιμόπουλος διαψεύδει».
Είναι γάτα, είναι γάτα ο «ψηλός» με τη γραβάτα και όχι ο.. κοντός! Με μια απόφαση «βόμβα» που υπέγραψαν τα μέλη του παράνομου ΔΣ, του εκχώρησαν αρμοδιότητες που άφησε τα μέλη του μόνο με...
τα σώβρακα. Τους πήρε και τα παντελόνια! Μπράβο Πέτρο!

Έχω αμφιβολίες αν κατάλαβαν τα μέλη τι ακριβώς συνέβη στη συνεδρίαση της 13ης Σεπτεμβρίου της προηγούμενης Πέμπτης η απλά έβαλαν τις υπογραφές τους μετά
την εισήγηση της «γάτας». Όταν είσαι συνεργάτης του Γιάννη Τζανετάκου του Κώστα Σπυρόπουλου η διευθυντής του γραφείου του και είσαι «μάγκας» ξεπερνάς και τον... δασκαλό σου! Με το υπ΄αριθ΄πρακτικό ΔΣ 51/13-11-2014 και αριθ. Πρωτ. 2456, ο Πέτρος Μάης καθίσταται το πλέον πανίσχυρο πρόσωπο του Ραδιομεγάρου, που μόνο ο Bill Gates καθ΄ολοκληρία θα μπορούσε να έχει. Οι επισκέπτες του γραφείου του σε αφθονία. Σε συνδυασμό, με γλώσσες που σε μέγεθος ξεπερνούν, και αυτή της αγελάδας η «γάτα» κρατάει κλειστά τα χαρτιά της, για το πώς θα εξωραΐσει τον οίκο....και με τι προϊόντα μέχρι τις.. εκλογές..

Το ΔΣ τον εξουσιοδότησε να:

-Υπογράφει πάσης φύσεως συμβάσεις, προγράμματος, προμηθειών κλπ, μέχρι 200.000 ευρώ, κάθε φορά, για κάθε απόφαση με τα ίδια η διαφορετικά προϊόντα!!!

-Να κινεί τους πάσης φύσεως λογαριασμούς της εταιρίας, ανάληψη/είσπραξη κατάθεση κλπ.

-Να εκδίδει εγγυητικές επιστολές.

-Να συγκροτεί διάφορες επιτροπές, συμβάσεων προμηθειών, προγράμματος, κοστολογίου, καθώς και επιτροπές συμβουλευτικής υποστήριξης.

-Να προσλαμβάνει και να απολύει η να διορίζει δικηγόρους η πρόσωπα της αρεσκείας του. Ρουσφέτια θα λέγαμε εμείς σε κηφήνες και αρουραίους.

Τέλος για τους Γενικούς, Αρίστων Κοντιζά, Τεχνολογίας και Βασίλη Θωμόπουλου, περιεχομένου, επιτρέπεται να υπογράφουν μέχρι 20.000 ευρώ για ...τεχνικές διευκολύνσεις.

Με την παρούσα απόφαση λέει το πρακτικό, ανακαλείται κάθε προηγούμενη απόφαση του ΔΣ.

Εμείς σε αυτή τη φάση δεν σχολιάζουμε τίποτα. Απλά παραθέτουμε το γεγονός, σε αντίθεση προηγούμενων διοικητικών συμβουλίων που όριζαν αντιπρόεδρο και αρμοδιότητες για τα μέλη του. Εδώ υπάρχει ένας συγκεντρωτισμός εξουσιών, σε έναν πρόεδρο-διευθύνοντα σύμβουλο από ένα παράνομο ΔΣ. Να διευκρινίσουμε, ότι ο κ. Φορτσάκης διόρισε μόνος του τα μέλη και παραβίασε το Ν.4173/2013.

Σε ανακοίνωση του ΕΣ ότι είναι νόμιμος ο διορισμός και ουδέποτε υπέβαλλαν παραίτηση Τατιάνα Καραπαναγιώτη και Σίμος Σιμόπουλος, πρόσωπα που επικοινώνησαν με τον κ. Σιμόπουλο, διαψεύδουν τον κ. Πρύτανη.

Ο κ. Σιμόπουλος ουδέποτε συμμετείχε στο ΕΣ και έχει παραιτηθεί. Τα ονόματα που αναφέρονται στην ανακοίνωση νομιμότητας είναι:

Θεόδωρος Φορτσάκης, Πρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου, Πρύτανης Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών
Άννα Δαμιανίδη, δημοσιογράφος
Τατιάνα Καραπαναγιώτη, τηλεοπτική παραγωγός
Λουκάς Καρυτινός, διευθυντής ορχήστρας
-----------------------------------------------------------------------------------------
Σίμος Σιμόπουλος, Καθηγητής Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ);;;;;;;;;;;;;;;;
------------------------------------------------------------------------------------------
Και αν ακόμη 1% δεχθούμε ότι ο κος Σιμόπουλος συμμετείχε στο ΔΣ-το διαψεύδει-ο κος Πρύτανης από 1ης Σεπτεμβρίου που ορκίστηκε, έχει το ασυμβίβαστο, και επομένως έχει εκπέσει του αξιώματος του προέδρου του ΕΣ.

Κύριε Φορτσάκη που είναι η αλήθεια; Εμείς θα την βρούμε. Σε λίγο θα πρέπει να δώστε όλα τα στοιχεία στην προϊσταμένη σας κα Βούλτεψη να τα καταθέσει στη βουλή και εκεί θα φανεί η αλήθεια το ψέμα η πλαστογραφία της απόφασης με τις συνέπειες που θα ακολουθήσουν.
Θα επανέλθουμε, δεν τελειώσαμε. Θα αποκαλύψουμε την αλήθεια!
Keywords
Τυχαία Θέματα