Ο γιάννης ραγκούσης υποψήφιος για την προεδρία της δημοκρατικής συμπαράταξης!

14:52 17/8/2017 - Πηγή: Fimotro

Μετά τον Γιώργο Καμίνη, άλλο ένα ηχηρό όνομα φαίνεται ότι θα πρωταγωνιστήσει στις εκλογές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης το ερχόμενο φθινόπωρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newpost.gr, ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Ραγκούσης θα διεκδικήσει την Προεδρία

του κινήματος στις εκλογές που θα λάβουν χώρα σε λίγους μήνες.

Μάλιστα, την επόμενη Τετάρτη 23 Αυγούστου θα δώσει συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΣΗΕΑ, όπου και αναμένεται να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του ως επικεφαλής του πολιτικού σχηματισμού της Κεντροαριστεράς.

Αυτή η νέα υποψηφιότητα ανεβάζει σε τρεις τους μέχρι τώρα υποψηφίους για την ‘‘κούρσα» της διαδοχής στη νέα Κεντροαριστερή παράταξη, μαζί με την Φώφη Γεννηματά και τον Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη.

Ωστόσο, πληροφορίες του newpost.gr θέλουν τους υποψήφιους να αυξάνονται ακόμα περισσότερο στις αρχές Σεπτεμβρίου, καθώς ακόμα ένα όνομα, επίσης πρώην υπουργός σε κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ θα ανακοινώσει την δική του πρόθεση να εκλεγεί πρόεδρος.

Να υπενθυμίσουμε ότι στις αρχές Ιουλίου ο Γιάννης Ραγκούσης είχε αποχωρήσει από την »Ώρα Αποφάσεων», πολιτική κίνηση, της οποίας είχε υπάρξει πριν από λίγους μήνες ιδρυτικό μέλος μαζί με την Άννα Διαμαντοπούλου και τον Γιώργο Φλωρίδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα