Ο φαηλος μας... ενημερωνει οτι ο μητσοτακης δεν ειναι δεξιος

14:24 18/5/2016 - Πηγή: Fimotro
ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ, ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ Ο ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΣΚΛΗΡΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ...
Για την ίδρυση της Νέας Δεξιάς μίλησε ο Φαήλος Κρανιδιώτης. Στον ΣΚΑΙ, το Ακραίως είπε πως «ήρθε η ώρα για πολλούς να κάνουμε κάτι... και έγινε η Νέα Δεξιά»...
«Είσαι αστείος αν κάνεις κόμμα και δεν κατέβεις στις εκλογές. Αλλιώς θα κάναμε φόρουμ», συμπλήρωσε κάνοντας ξεκάθαρους τους στόχους της νέας πολιτικής κίνησης.
Αναφερόμενος στη Νέα Δημοκρατία ο κ. Κρανιδιώτης είπε πως «η ΝΔ δεν είναι πλέον Δεξιά».
«Εμείς δεν ντρεπόμαστε που είμαστε Δεξιοί», πρόσθεσε. Σχετικά με πιθανή συνεργασία με τη ΝΔ είπε: «Θα συνεργαζόμουνα με ΝΔ μετεγκλογικά με άλλο πρωθυπουργό, και σαφή ατζέντα. Ο Μητσοτάκης δεν μπορεί να υπερασπιστεί κάποια πράγματα. Όπως να έχει εθνικό χαρακτήρα η Παιδεία όπως προστάζει το Σύνταγμα. Στο μεταναστευτικό πρεπει να επανέλθουμε σε σκληρή πολιτική να αποτρέψουμε τον ισλαμισμό της χώρας».
Σ.Σ. Fimotro : συμφωνούμε απόλυτα με τη διατύπωση του Φαήλου ότι ο Κυριάκος δεν είναι δεξιός. Πράγματι, ποτέ δεν ήταν δεξιός. Δεν είναι αξιόπιστος όμως. Γιατί τα λέει όλα αυτά τώρα που τον διέγραψαν από τη ΝΔ και όχι πριν!
Keywords