Μηνυσεις στρος καν στα μμε που εγραψαν οτι χωριζει

09:08 30/6/2012 - Πηγή: Fimotro
Ο Ντομινίκ Στρος-Καν και η σύζυγός του, η δημοσιογράφος Αν Σενκλέρ, ανακοίνωσαν την Παρασκευή ότι αποφάσισαν να προσφύγουν στη δικαιοσύνη κατά του γαλλικού περιοδικού Closer, το οποίο έγραψε ότι χώρισαν. Ο πρώην επικεφαλής του...
Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) Ντομινίκ Στρος-Καν και η σύζυγός του Αν Σινκλέρ χώρισαν, ανέφερε το δημοσίευμα του εβδομαδιαίου περιοδικού Closer που κυκλοφόρησε την Πέμπτη. Η Αν Σινκλέρ, πλούσια κληρονόμος η οποία πρόσφατα επέστρεψε στα μίντια ως
διευθύντρια σύνταξης του γαλλικού παραρτήματος της Huffington Post--ήταν δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων μεγάλου γαλλικού καναλιού μέχρι το 1997 που ο Ντομινίκ Στρος-Καν έγινε υπουργός Οικονομικών, έδιωξε τον πρώην ισχυρό άνδρα από το σπίτι τους στο κεντρικό Παρίσι πριν από ένα μήνα και τώρα ζουν χωριστά, σύμφωνα με το περιοδικό.
Το Closer αναφέρει ότι οι δύο έχουν πλέον χωριστές ζωές ύστερα από εβδομάδες εικασιών στα μίντια ότι η σχέση τους περνάει κρίση εν μέρει εξαιτίας της κατάθλιψης που έχει πάθει ο Στρος-Καν από το πλήγμα στην καριέρα του.
"Είναι σε κακή κατάσταση. Είναι πολύ λυπηρό", δήλωσε στο REUTERS αυτό τον μήνα άνθρωπος που γνωρίζει τον Στρος-Καν και τον έχει δει πρόσφατα.
"Είναι κυρίως μόνος του στο σπίτι, ενώ η Αν είναι συνέχεια στα μέσα και στα έξω λόγω της νέας της δουλειάς. Τον (Ντομινίκ) τον αποφεύγουν όλοι".
Το σκανδαλοθηρικό περιοδικό δεν επικαλείται πηγές για το δημοσίευμα το οποίο εμφανίστηκε στην διαδικτυακή του έκδοση.
«Αφού πληροφορήθηκαν το πρωτοσέλιδο και το περιεχόμενο του περιοδικού ο Ντομινίκ Στρος-Καν και η Αν Σενκλέρ αποφάσισαν να κάνουν μήνυση στο έντυπο για προσβολή της ιδιωτικής τους ζωής», ανέφεραν σε ανακοίνωσή του οι δικηγόροι του ζεύγους, Φρεντερίκ Μπολιέ, Ρισάρ Μαλκά και Ανρί Λεκλέρκ.
Νωρίτερα, άτομα του περιβάλλοντος του ζεύγους είχαν αποφύγει να διευκρινίσουν στο Γαλλικό Πρακτορείο αν αλήθευε το ρεπορτάζ του περιοδικού.
Την περίοδο της υπόθεσης Sofitel, όταν ο τότε γενικός διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου κατηγορήθηκε για το βιασμό μιας καμαριέρας του ξενοδοχείου στη Νέα Υόρκη, η Σενκλέρ στάθηκε στο πλευρό του, προσφέροντάς του ηθική στήριξη αλλά και τα οικονομικά μέσα για την υπεράσπισή του.
Μετά την επιστροφή τους στη Γαλλία, στις 4 Σεπτεμβρίου και αφού η αμερικανική δικαιοσύνη απέσυρε τις κατηγορίες, το ζευγάρι έχει προσφύγει πολλές φορές στα δικαστήρια για να υπερασπιστεί την ιδιωτική του ζωή.
Μεταξύ άλλων, έχουν στραφεί εναντίον των περιοδικών L'Express, Nouvel Observateur, Paris Match και VSD και κατά της εφημερίδας Le Figaro.
Keywords
Τυχαία Θέματα