Μερκελ: oi οικονομικοι μεταναστες δεν μπορουν να μεινουν στη γερμανια...

21:30 9/9/2015 - Πηγή: Fimotro
Οι οικονομικοί μετανάστες δεν μπορούν να μείνουν στη Γερμανία, διεμήνυσε η Γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, μιλώντας ...
στην Βundestag και πρόσθεσε: «Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση θα στέλνει στις χώρες καταγωγής τους τους μετανάστες που έρχονται στη Γερμανία για οικονομικούς λόγους. Έρχονται σε μας λόγω οικονομικής δυσπραγίας. Όσο δύσκολη κι αν είναι όμως η ζωή τους, πρέπει να ξέρουν την αλήθεια. Από την άλλη πλευρά, όσοι λάβουν άσυλο στη Γερμανία, θα πρέπει να ενσωματωθούν γρήγορα», τόνισε η Γερμανίδα καγκελάριος.

«Η
ενσωμάτωση των προσφύγων αποτελεί για εμάς προτεραιότητα», δήλωσε η Γερμανίδα καγκελάριος κατά την ομιλία της. «Από την εισροή των προσφύγων, βλέπουμε περισσότερες ευκαιρίες απ΄ ό,τι κινδύνους. Η Γερμανίδα μαθαίνει από τα λάθη του παρελθόντος», πρόσθεσε. «Πολλοί από τους αιτούντες ασύλου και πρόσφυγες πιθανόν να παραμείνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ως εκ τούτου, η ενσωμάτωσή τους θα πρέπει να είναι για τις γερμανικές αρχές ύψιστη προτεραιότητα», δήλωσε η Μέρκελ. Αν αυτό πετύχει, τότε το κύμα εισροής μεταναστών θα σημαίνει «περισσότερες ευκαιρίες από ό, τι κινδύνους» για τη Γερμανία.

Όσοι δεν είχαν φύγει από την πατρίδα τους εξαιτίας πολιτικών διώξεων ή εμφυλίων, δεν θα μπορούν να παραμείνουν στη Γερμανία, υποστήριξε η Μέρκελ και πρόσθεσε: «Οι πολίτες αυτοί, που προέρχονται κυρίως από τις βαλκανικές χώρες, πρέπει να απευλαύνονται». Επιπλέον, η Μέρκελ υπενθύμισε στους Γερμανούς βουλευτές ότι όλοι οι άνθρωποι που ήρθαν στη Γερμανία θα πρέπει να συμμορφώνονται με τους νόμους και τους κανόνες. Τέλος, η Γερμανίδα καγκελάριος έσπευσε να καταδικάσει ως επαίσχυντες τις επιθέσεις εκφοβισμού εναντίον των αιτούντων ασύλου.
Keywords
Τυχαία Θέματα