Me ton παππα συναντηθηκαν, αλλα ειδαν και τον τσιπρα, μαρινακης και αλαφουζος

18:52 29/9/2016 - Πηγή: Fimotro

Συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη (Alter Ego MME AE) είχε στο Μέγαρο Μαξίμου ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στη συνέχεια είχε συνάντηση με τον ιδιοκτήτη του Σκάι, Γιάννη Αλαφούζο. Αυτά μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες τους δυο καναλάρχες είδε και ο πρωθυπουργός ο οποίος εκείνη ην ώρα βρισκόταν στο Μέγαρο Μαξίμου. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο Νίκος Παππάς θα δει μάλλον τις

επόμενες ημέρες τον Θ. Κυριακού και ενδεχομένως τον Ι. Σαββίδη εάν τελικά πληρώσει το ποσό και εξασφαλίσει την άδεια.Ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού ANTENNA απουσιάζει στο εξωτερικό και για τον λόγο αυτό δεν ήταν σήμερα στην συνάντηση με τον Ν. Παππά θα πραγματοποιηθεί εντός των προσεχών ημερών.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά την διάρκεια των συναντήσεων αυτών, συζητήθηκε η εξέλιξη της διαδικασίας αδειοδότησης μετά και την ολοκλήρωση του ελέγχου των δηλώσεων πόθεν έσχες των υπερθεματιστών, αλλά και οι νομοθετικές πρωτοβουλίες που προτίθεται να αναλάβει η κυβέρνηση για την οριστικοποίηση του νέου τηλεοπτικού τοπίου, αλλά και για την οικονομική θωράκιση των επενδυτών.

Keywords
Τυχαία Θέματα