Με αυστηρά μέτρα ασφαλείας άνοιξαν τα malls

18:34 24/4/2021 - Πηγή: Fimotro
Πρεμιέρα για τα εμπορικά κέντρα – Ικανοποίηση Γεωργιάδη

Πρεμιέρα έκαναν τα εμπορικά κέντρα τα οποία άνοιξαν τις πύλες τους έπειτα από αρκετούς μήνες. Οι περισσότεροι πελάτες φαίνεται πως είναι  ενημερωμένοι για τον τρόπο των αγορών τους είτε αφορά την παραλαβή απ’ το κατάστημα (clickaway) είτε την επιτόπια έρευνα αγοράς (click inside). Ο καταναλωτής επίσης θα ενημερώνεται από το κατάστημα ή το εμπορικό κέντρο για τη διάρκεια του ραντεβού του.

Παρά τον άστατο καιρό δεν ήταν λίγοι αυτοί εκείνοι που έσπευσαν στα εμπορικά κέντρα είτε για να ψωνίσουν είτε για να κάνουν έρευνα αγοράς, με τις

μεγάλες προσφορές των καταστημάτων να αποτελούν δέλεαρ για τους καταναλωτές.

Αυτοψία Γεωργιάδη

Επίσκεψη σε εμπορικά κέντρα έκανε κατά την πρώτη ημέρα της επαναλειτουργίας τους, σήμερα Σάββατο 24 Απριλίου, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Όπως έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης: «Πήγα σε μερικά από τα μεγάλα Εμπορικά Κέντρα που ανοίξαμε σήμερα. Θέλω να συγχαρώ για την τήρηση των μέτρων και τους πελάτες και τις επιχειρήσεις. Παρά την βροχή η κίνηση στα μαγαζιά είχε ξεκινήσει αλλά όλα κυλούν ομαλά. Αν κάνουμε όλοι μας το εμβόλιο όλα θα πάνε καλά».

Πήγα σε μερικά από τα μεγάλα Εμπορικά Κέντρα που ανοίξαμε σήμερα. Θέλω να συγχαρώ για την τήρηση των μέτρων και τους πελάτες και τις επιχειρήσεις. Παρά την βροχή η κίνηση στα μαγαζιά είχε ξεκινήσει αλλά όλα κυλούν ομαλά. Αν κάνουμε όλοι μας το εμβόλιο όλα θα πάνε καλά. pic.twitter.com/MlQAsTIFqN

Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) April 24, 2021

The post Με αυστηρά μέτρα ασφαλείας άνοιξαν τα malls appeared first on Fimotro.

Keywords
Τυχαία Θέματα