Λοβέρδος: να γίνει προανακριτική για τη novartis – θα τους στείλω φυλακή!

10:29 12/9/2019 - Πηγή: Fimotro

«Θέλω να τους στείλω όλους φυλακή», δηλώνει οΑνδρέας Λοβέρδος, για τον οποίο η δικογραφία της Novartis που έφθασε στη Βουλή ζητά την άσκηση ποινικής δίωξης για το αδίκημα της παθητικής δωροδοκίας και όχι αυτό του ξεπλύματος χρήματος από εγκληματικές δραστηριότητες (ζήτημα που είχε τεθεί σε προηγούμενη φάση της υπόθεσης).

«Δεν δέχτηκα να αξιοποιήσω ούτε βουλευτικά ούτε

υπουργικά προνόμια», τόνισε ο Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στην εκπομπή «Ραντάρ» στον Alpha 989, με τον Τάκη Χατζή και τον Δήμο Βερύκιο, προσθέτοντας ότι θα χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα άμυνας και επίθεσης που διαθέτει κάθε Έλληνας και Ελληνίδα, ζητώντας παράλληλα τη διενέργεια προανακριτικής, «για να επουλωθούν τα τραύματα».

«Θέλω να τους στείλω φυλακή χρησιμοποιώντας τα ίδια μέσα με όλους τους πολίτες», είπε.

Σχετικά με το αδίκημα του ξεπλύματος χρήματος, ο πρώην υπουργός επισήμανε ότι χρειάστηκαν δύο χρόνια, από τότε που ελέγχθηκε o ίδιος, για να αρχειοθετηθεί!

Σχετικά με τη δικογραφία που διαβιβάστηκε στη Βουλή, τόνισε ότι εμπεριέχονται λιγότερα στοιχεία. Ο ίδιος κατηγορείται ότι έπαιρνε χρήματα από τον Φρουζή, «τον οποίο όσο ήμουν υπουργός, δεν τον είχα καν γνωρίσει!».

Τόνισε ότι οι κατηγορίες έχουν στηριχτεί σε καταθέσεις «ψευδομαρτύρων-κουκουλοφόρων», οι οποίοι «για όλους κρίθηκαν αναξιόπιστοι, για μένα αξιόπιστοι!».

Keywords
Τυχαία Θέματα