Καναλαρχης και εφιαλτης: μια αναρμοστη σχεση που φτανει στο τελος της δια χειρος ... αντωνη σαμαρα

09:51 10/4/2013 - Πηγή: Fimotro

Γράφει ο InsiderΓια τον Καναλάρχη που είναι πίσω από τα χτυπήματα στον Τάκη Μπαλτάκο διαβάσατε από χθές στο Fimotro (εδώ). Για τον γνωστό πιά σε όλους Εφιάλτη που...
προσπαθεί να κρατήσει την καρέκλα του καρφώνοντας συνεργάτες του Πρωθυπουργου δημοσιεύτηκε χθες σχετικό κουίζ (εδώ).
Οι πιστοί αναγνώστες όμως του Fimotro και του Insider είναι πολύ καλά πληροφορημένοι εδώ και μήνες για την ανάρμοστη και απελπισμένη σχέση του Καναλάρχη με τον Εφιάλτη.
Ανάρμοστη γιατί πέφτει χοντρή αμφίδρομη μάσα και απελπισμένη γιατί και οι δύο βουλίαζουν στη μαύρη απελπισια:
- ο Καναλάρχης βλέπει την δουλίτσα που περίμενε για να ρεφάρει να γίνεται άπιαστο όνειρο και την πτώχευση να έρχεται όλο πιό κοντά.
-ο Εφιάλτης βλέπει την καρέκλα του να φεύγει με τον προαστιακό και τον καναλάρχη από τον οποίο σιτίζεται στο πρυτανείο να βουλιάζει.
Αποφάσισαν λοιπόν τα σαίνια των σκευωριών να παίξουν τα ρέστα τους, γι αυτό ο Καναλάρχης υπαγορεύσε αυτές τις μέρες κατεβατά ολόκληρα και ανέσυρε φωτογραφικά άλμπουμ από το μακρινό παρελθόν σε ιστοσελίδες με μηδενική επισκεψιμότητα, εναντίον και του ιδιου του Αντώνη Σαμαρά.
Ο Εφιάλτης σκέφτηκε ότι ο τσαμπουκάς του Καναλάρχη θα υποχρεώσει τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος γνωρίζει την στενή τους σχέση, να διαπραγματευτεί την παραμονή του Εφιάλτη στην καρέκλα του.
Κούνια που τους κούναγε
Keywords