Και ο βλαχος (με σωστη τοποθετηση) αδειαζει τον αδωνι για τον καρατζαφερη

19:30 22/8/2014 - Πηγή: Fimotro
"ΚΑΚΩΣ ΑΝΟΙΞΕ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΟΡΓΑΝΟ ΣΤΗ ΝΔ"
Ευθεία επίθεση σε όσους από τη ΝΔ προωθούν την επιστροφή του Γ. Καρατζαφέρη εξαπέλυσε σήμερα ο Γ. Βλάχος. Μιλώντας στους Αργύρη Παπαστάθη και Άρη Ραβανό στο ΒΗΜΑ Fm για το ενδεχόμενο επιστροφής του...
Γιώργου Καρατζαφέρη
στην Ν.Δ. είπε τα εξής :«Εμένα αυτό δεν με απασχολεί καθόλου, το ποιος θα γυρίσει και κακώς, κατά τη γνώμη μου, άνοιξε αυτή η κουβέντα. Κανείς δεν έχει αρμοδιότητα να ανοίξει αυτήν την κουβέντα. Το θέμα δεν έχει συζητηθεί σε κανένα όργανο του κόμματος, δεν μας έχει απασχολήσει καθόλου και κακώς άνοιξε αυτός ο διάλογος με ευθύνη κάποιων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας. Στη Ν.Δ. υπάρχουν όργανα και το τι θα γίνει πρέπει να το αποφασίζουμε όλοι μαζί».
Άλλος ένας βουλευτής που άδειασε τον Άδωνι. Εάν πήρε την πρωτοβυλία μετά από συνεννόηση με το Μαξίμου καλώς έπραξε. Εάν όμως πήρε την πρωτοβουλία για να καλύψει τον Καρατζαφέρη επειδή παλαιότερα ήταν στο κόμμα του κακό του κεφαλιού του. Έφαγε πολλά αδειάσματα σήμερα και επειδή δεν τον κάλυψε κανένας από την κυβέρνηση μάλλον τη δεύτερη εκδοχή υιοθετούμε.
Keywords
Τυχαία Θέματα