Η μελάνια εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση για τους εισβολείς στο καπιτώλιο

15:24 11/1/2021 - Πηγή: Fimotro

Τα πρώτα της σχόλια σχετικά με την εισβολή στο Καπιτώλιο έκανε η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ.Σε μια μακροσκελή ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Λευκού Οίκου και κοινοποιήθηκε στον λογαριασμό της  ίδιας στο Twitter, η Μελάνια Τραμπ εξέφρασε την θλίψη της για τα 6 θύματα του συμβάντος, μεταξύ των οποίων και 2 από τους αστυνομικούς του Καπιτωλίου.

Ταυτόχρονα, η Τραμπ καταδίκασε το γεγονός,

λέγοντας:

«Είμαι απογοητευμένη και αποκαρδιωμένη με αυτό που συνέβη την περασμένη εβδομάδα. Βρίσκω ντροπιαστικό ότι το γεγονός αυτό περιβλήθηκε από αισχρά κουτσομπολιά, προσωπικές επιθέσεις και ψευδείς, παραπλανητικές κατηγορίες εναντίον μου από ανθρώπους που θα κάνουν οτιδήποτε για να παραμείνουν στην επικαιρότητα».

«Ο καιρός αυτός είναι καιρός για να θεραπευτεί η χώρα και οι πολίτες μας. Δεν είναι καιρός να επιδιώξουμε τα προσωπικά μας οφέλη».

«Καταδικάζω απολύτως τη βία και εκλιπαρώ τους ανθρώπους να μην βγάζουν συμπεράσματα βάσει του χρώματος που έχει το δέρμα κάποιου, ή να χρησιμοποιούν διάφορες πολιτικές ιδεολογίες ως αφορμή για επιθετικότητα και κακία», τόνισε.

Επιπλέον, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ προέτρεψε τους Αμερικανούς να εστιάσουν σε αυτά που τους ενώνουν, αντί αυτών που τους χωρίζουν.

«Είναι πολύ ελπιδοφόρο το ότι τόσοι πολλοί συμμετείχαν στις εκλογές με πάθος και ενθουσιασμό, αλλά δεν πρέπει να επιτρέψουμε το να μετατραπεί αυτό το πάθος σε βία», έγραψε.

Η Μελάνια Τραμπ δεν έκανε, τέλος, καμιά αναφορά σε όσους κατηγορούνται για υποκίνηση βίας, με κορυφαίο φυσικά τον σύζυγό της, Ντόναλντ Τραμπ, ούτε και στις προσπάθειες καθαίρεσης του Τραμπ που εκτυλίσσονται με πρωτοβουλία Δημοκρατικών όπως η Νάνσι Πελόζι.

Η επιστολή της Πρώτης Κυρίας έκλεινε με την ίδια να λέει πως νιώθει «τεράστια τιμή» για την θητεία της στο πλευρό του Προέδρου των ΗΠΑ για την τελευταία τετραετία.

NBC

The post Η Μελάνια εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση για τους εισβολείς στο Καπιτώλιο appeared first on Fimotro.

Keywords
Τυχαία Θέματα