Επιβεβαιωση του fimotro - ξαναρχιζει το κυπελλο!

17:17 12/4/2016 - Πηγή: Fimotro
ΤΑ ΓΥΡΙΣΕ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΒΒΙΔΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!!!
Εμείς από την πρώτη στιγμή σας είχαμε προειδοποιήσει. Πιθανότερο είναι να διαβάζεται το Fimotro στο... φεγγάρι, παρά να σταματήσει το κύπελλο Ελλάδας! Τελικά, τα γύρισε ο Κοντονής και υπό το φάσμα του Grexit από τις απειλές
της FIFA έδωσε εντολή να ξαναρχίσει το κύπελλο Ελλάδας. Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής και η ΕΠΟ...
παρουσία του εκπροσώπου της FIFA συμφώνησαν σε σειρά από ενέργειες που θα γίνουν μέχρι και την Παρασκευή για να μην υπάρξει αποκλεισμός του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Τα σημεία της συμφωνίας αυτής είναι τα εξής :
1. Μέχρι την Παρασκευή η ΕΠΟ αποσύρει την προσφυγή της στο ΣτΕ και αιτείται την επανεκκίνηση του Κυπέλλου.
2. Ο υφυπουργός δέχεται το αίτημα αυτό και αποφασίζει την επανεκκίνηση του θεσμού.
3. Η FIFA από την ερχόμενη Παρασκετυή ξεκινά εργασίες για την πλήρη εναρμόνιση του κανονιστικού πλαισίου της.
Σ.Σ. Fimotro : το ένα ζευγάρι των ημιτελικών είναι το ΑΕΚ-Ατρόμητος. Το δεύτερο το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός που κέρδισε άνετα και χαλαρά μέσα στην Τούμπα λόγω των επεισοδίων κέρδισε το παιχνίδι με 0-3. Αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Ρώσος Σαββίδης απειλούσε Θεούς και δαίμονες ότι δεν θα κατέβει ο ΠΑΟΚ να παίξει στο Καραϊσκάκη. Εάν τώρα συμβεί αυτό ο ΠΑΟΚ, εκτός του αποκλεισμού θα φάει νέα τιμωρία με αφαίρεση βαθμών από το νέο πρωτάθλημα! Να δούμε λοιπόν τι θα σκεφτεί ο Σαββίδης για τη νέα κωλοτούμπα που ετοιμάζει!
Keywords
Τυχαία Θέματα