Εγγονος βουλευτη ο δολοφονος με το αυτοκινητο!

14:36 30/4/2013 - Πηγή: Fimotro
Ο οδηγός που σκότωσε την αστρολόγο Αναστασία Λιβανίου είναι ο 43χρονος Πολυζώης Οικονομίδης –εγγονός του παλιού Βουλευτή Αχαϊας παρέσυρε και σκότωσε με το αυτοκίνητο της, την 55χρονη...

σύντροφο του.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ το περιστατικό σημειώθηκε στις 3:10 τα ξημερώματα στην οδό Ασκληπιού στην Κηφισιά. Νεκρή είναι η αστρολόγος Αναστασία Λιβανίου.
Ολα ξεκίνησαν από το σπίτι της 55χρονος όπου εκείνη ο 43χρονος σύντροφός της και ο γιος της βρίσκονταν και διασκέδαζαν. Κάποια στιγμή ο 43χρονος αποφάσισε να φύγει. Ωστόσο επειδή βρισκόταν σε κατάσταση μέθης η 55χρονη προσφέρθηκε να τον
μεταφέρει με το ΙΧ της.
Όταν έφτασαν έξω από το σπίτι του 43χρονου στην οδό Ασκληπιού το ζευγάρι, άγνωστο γιατί, άρχισε να διαπληκτίζεται και ο καυγάς ανάμεσα τους άναψε και ο 43χρονος - εγγονός βουλευτή - δεν επέτρεπε στην 55χρονη να φύγει.
Τότε εκείνη κάλεσε τον γιο της στο τηλέφωνο ζητώντας του βοήθεια. Ο 27χρονος γιος της είπε στην αστυνομία πως ενώ μιλούσαν ξαφνικά άκουσε έναν θόρυβο και η γραμμή έκλεισε. Ο νεαρός αμέσως πήρε ένα ταξί και πήγε στο σπίτι του 43χρονου για να δει τι συνέβαινε.
Εκεί είδε στην άσφαλτο τη μητέρα και το αυτοκίνητο της μητέρας του στην άκρη του δρόμου, με τη μια ρόδα ήταν πάνω στο στήθος της άτυχης γυναίκας.
Σοκαρισμένος ο 27χρονος ενημέρωσε ασθενοφόρο, ήταν όμως ήδη αργά για τη μητέρα του.
Keywords
Τυχαία Θέματα