Έκρηξη χαϊκάλη για το βίvτεο που διακινείται με πρωταγωνιστές τον ίδιο και τον φιλιππίδη

18:34 7/2/2021 - Πηγή: Fimotro

Στο πλατό της εκπομπής «Έλα, Χαμογέλα» βρέθηκε το πρωινό της Κυριακής ο Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος μόνος του θέλησε να βγει και να μιλήσει για την καταγγελία της ηθοποιού Ηλιάνας Αραβή, η οποία κατήγγειλε τον πρωταγωνιστή για παρενόχληση.

Με αφορμή την εμφάνισή του στην πρωινή εκπομπή του OPEN, ο Χαϊκάλης μίλησε για ένα βίvτεο το οποίο τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου το οποίο παρουσιάζει τον ίδιο και τον Πέτρο Φιλιππίδη να σατιρίζουν τις καταγγελίες παρενόχλησης.

Αν και το συγκεκριμένο

υλικό, όμως, παρουσιάζεται ως νέο, στην πραγματικότηττα είναι παλιό, με τον ηθοποιό να δίνει την απάντησή του σε όσους έριξαν τις βολές τους μιλώντας με πολύ άσχημα λόγια για εκείνον.

«Θέλω, επίσης, να καταγγείλω το αρρωστημένο μυαλό που σε αυτό το βίντεο που είχαμε κάνει με τον Πέτρο λένε ότι σήμερα κάνουμε σάτιρα πάνω στα θύματα της σεξουαλικής κακοποίησης. Που ήταν ένα αστείο βιντεάκι και κάποτε γέλαγαν. Επειδή τα πράγματα τα βλέπουμε κάτω από τη μία οπτική σήμερα, δεν μπορώ να το διαχειριστώ», είπε οργισμένος.

The post Έκρηξη Χαϊκάλη για το βίvτεο που διακινείται με πρωταγωνιστές τον ίδιο και τον Φιλιππίδη appeared first on Fimotro.

Keywords
Τυχαία Θέματα