Ειναι αυτες οι φωτογραφιες η αποδειξη οτι το ρωσικο αεροσκαφος επεσελογω βομβας:

15:17 5/11/2015 - Πηγή: Fimotro
Νέες φωτογραφίες είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας από τα συντρίμμια του ρωσικού αεροσκάφους...
που έπεσε το περασμένο σαββατοκύριακο στη χερσόνησο του Σινά και οι οποίες, σύμφωνα με δημοσίευμα της Mail Online, ενδέχεται να αποτελούν απόδειξη ότι η πτώση του Airbus προκλήθηκε από έκρηξη
βόμβας.

To Airbus A321 συνετρίβη το περασμένο Σάββατο σε ερημική περιοχή της Αιγύπτου, λίγο μετά από την απογείωσή του από το αεροδρόμιο του Σαρμ Ελ Σέιχ με προορισμό την Αγία Πετρούπολη. Κανείς από τους 224 ανθρώπους που επέβαιναν σε αυτό δεν επέζησε της συντριβής.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Mail Online, η ρωσική εφημερίδα Κομσομόλσκαγια Πράβντα δημοσίευσε νέες φωτογραφίες από τα συντρίμμια στις οποίες επισημαίνει οπές στην άτρακτο του αεροσκάφους.

Σύμφωνα με την ρωσική εφημερίδα οι οπές μοιάζουν «να έχουν προκληθεί από θραύσματα» ενώ σε άλλα σημεία του αεροσκάφους υπάρχουν τρύπες γύρω από τις οποίες το μέταλλο έχει φορά προς τα έξω, μία ξεκάθαρη ένδειξη ότι προκλήθηκαν από εσωτερική έκρηξη.

«Αυτές οι τρύπες θα μπορούσαν εύκολα να είχαν προκληθεί από τα καταστροφικά εξαρτήματα μίας βόμβας, όπως οι μεταλλικές σφαίρες που συχνά περιλαμβάνονται σε εκρηκτικούς μηχανισμούς», γράφει η ρωσική εφημερίδα, που ενημερώθηκε για την ύπαρξη των συγκεκριμένων οπών από μπλόγκερς.

Αν και οι Ρώσοι ειδικοί έχουν δηλώσει ότι δεν βρέθηκαν ίχνη εκρηκτικών στις σορούς των θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας, ένας αξιωματούχος της ρωσικής αεροπορικής υπηρεσίας δήλωσε την Πέμπτη ότι εξετάζεται η πιθανότητα η πτώση να προκλήθηκε από έναν εκρηκτικό μηχανισμό που βρισκόταν στον χώρο αποσκευών.

Η ομάδα που ερευνά τη συντριβή του ρωσικού επιβατικού αεροπλάνου στην Αίγυπτο θα εξετάσει κατά πόσον υπήρχε οποιαδήποτε εκρηκτική ύλη πάνω στο αεροπλάνο, δήλωσε ο Αλεξάντερ Νεράντκο, επικεφαλής της ρωσικής υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας Rosaviatsia, στο τηλεοπτικό δίκτυο Russia 24.

Ο Νεράντκο είπε πως η ερευνητική ομάδα θα καταλήξει στα πρώτα συμπεράσματά της σε μερικούς μήνες.

Αποκαλύψεις που σοκάρουν: Το προσωπικό ασφαλείας στο Σαρμ Ελ Σέιχ έπαιζε Candy Crush και έτρωγε!

Ενώ Βρετανοί και Αμερικανοί αξιωματούχοι κάνουν λόγο για τοποθέτηση βόμβας μέσα στο μοιραίο ρωσικό αεροσκάφος, που συνετρίβη στην Χερσόνησο του Σινά το περασμένο Σάββατο με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο των 224 επιβαινόντων, οι καταγγελίες Βρετανών τουριστών για τις συνθήκες ασφαλείας στο αεροδρόμιο του Σαρμ Ελ Σέιχ, σοκάρουν.

Βρετανοί τουρίστες, που έκαναν τις διακοπές τους στο δημοφιλές τουριστικό θέρετρο Σαρμ Ελ Σέιχ, από το οποίο είχε απογειωθεί το μοιραίο αεροσκάφος, λίγο πριν συντριβεί στον αέρα, καταγγέλλουν στα μέσα ενημέρωσης ότι οι συνθήκες ασφαλείας στο αεροδρόμιο ήταν οι χειρότερες που έχουν συναντήσει ποτέ. Οι Βρετανοί, που έκαναν τις εξωφρενικές καταγγελίες, είχαν βρεθεί στο τουριστικό θέρετρο της Αιγύπτου λίγες ημέρες πριν το τραγικό δυστύχημα και αναφέρουν ότι εργαζόμενοι που ήταν υπεύθυνοι για την ασφάλεια του αεροδρομίου, έπαιζαν παιχνίδια στο κινητό τους τηλέφωνο, έτρωγαν, κάπνιζαν ή ακόμα έπαιρναν έναν υπνάκο!

Η Βρετανίδα Verna McKeich, που αναχώρησε από το αεροδρόμιο του Σαρμ Ελ Σέιχ μαζί με τον σύζυγό της, μερικές ημέρες πριν το αεροπορικό δυστύχημα, δήλωσε στο Sky News: «Σοκαρίστηκα από την έλλειψη ασφάλειας του αεροδρομίου, το πρόσωπο που εργαζόταν στο μηχάνημα ελέγχου των αποσκευών έπαιζε Candy Crush στο κινητό του».

Η Tidy-Harris, από το Λέστερ, ανέφερε ότι έχει εργαστεί ως αεροσυνοδός στο παρελθόν και τον περασμένο Νοέμβριο, που είχε ταξιδέψει στο Σαρμ Ελ Σέιχ, διαπίστωσε πόσο χαλαρές ήταν οι συνθήκες ασφαλείας στο αεροδρόμιο και το χαρακτήρισε το χειρότερο που έχει επισκεφθεί ποτέ. Η ίδια, υποστήριξε ότι οδηγοί ταξί στο τουριστικό θέρετρο της είχαν αναφέρει πως το προσωπικό ασφαλείας του αεροδρομίου λαμβάνει τόσο χαμηλούς μισθούς, που προτιμά να κοιμάται ή να παίζει στο κινητό του, παρά να εργάζεται.

Η βρετανική κυβέρνηση από τον φόβο για τα ελλιπή μέτρα ασφαλείας στο αεροδρόμιο του Σαρμ Ελ Σέιχ, έχει ήδη ακυρώσει τις πτήσεις από και προς το τουριστικό θέρετρο, ενώ περισσότεροι από 20.000 Βρετανοί τουρίστες βρίσκονται αποκλεισμένοι στην περιοχή.

Ρωσία: Μόνο η επίσημη έρευνα μπορεί να προσδιορίσει τα αίτια συντριβής του Airbus

Το Κρεμλίνο πιστεύει πως οποιεσδήποτε θεωρίες για το αίτιο της συντριβής του αεροπλάνου της ρωσικής εταιρίας Kogalymavia είναι εκτιμήσεις και πως μόνο η επίσημη έρευνα μπορεί να προσδιορίσει τι συνέβη, δήλωσε σήμερα ένας εκπρόσωπος.

Ο Ντμίτρι Πεσκόφ, εκπρόσωπος του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, σχολίαζε μία δήλωση του βρετανού υπουργού Εξωτερικών Φίλιπ Χάμοντ ο οποίος είπε πως υπάρχει σημαντική πιθανότητα το αιγυπτιακό παρακλάδι της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος να οργάνωσε τη βομβιστική επίθεση εναντίον του ρωσικού αεροπλάνου.

Ο Πεσκόφ είπε πως ρωσικά αεροπλάνα εξακολουθούν να πετούν προς και από το αεροδρόμιο του Σαρμ ελ Σέιχ στην Αίγυπτο, παρά το γεγονός ότι η Ιρλανδία και η Βρετανία έχουν αναστείλει τις πτήσεις. Στο μεταξύ, ο ρώσος πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντεφ δήλωσε σε μια κυβερνητική συνεδρίαση σήμερα ότι είναι πολύ νωρίς για να εξαχθούν οποιαδήποτε συμπεράσματα για τα αίτια της συντριβής του αεροπλάνου στην Αίγυπτο, ωστόσο διέταξε να ληφθούν επιπρόσθετα μέτρα ασφαλείας.
Keywords
Τυχαία Θέματα