Έγιναν τα αποκαλυπτήρια για το πολυαναμενόμενο sony playstation 5

09:01 12/6/2020 - Πηγή: Fimotro

Το Playstation 5 παρουσίασε η Sony, το βράδυ της Πέμπτης, κατά τη διάρκεια ζωντανής εκδήλωσης.

Η Sony περνάει στην επόμενη γενιά της διάσημης κονσόλας, επτά χρόνια μετά το Playstation 4, το οποίο ήταν η τελευταία ναυαρχίδα της εταιρείας στον τομέα του gaming.

Το νέο μοντέλο υπόσχεται να αλλάξει τα δεδομένα του gaming. Όπως

αποκαλύφθηκε, το Playstation 5 θα έχει ασπρόμαυρο design και κρυφό μπλε φωτισμό, με σκληρό δίσκο SSD, κάτι που του δίνει δυνατότητα να αποθηκεύει στοιχεία 100 φορές πιο γρήγορα από το προηγούμενο μοντέλο.

Το Playstation 5 αν και είναι σχεδιασμένο να είναι όρθιο μπορεί να τοποθετηθεί και οριζόντια. Την ίδια ώρα, η Sony αποκάλυψε ακόμα έναν αριθμό αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένου ενός σταθμού φόρτισης DualSense, μιας νέας κάμερας HD, ενός ασύρματου ακουστικού Pulse 3D και ενός τηλεχειριστηρίου πολυμέσων.

Σημειώνεται ότι η επίσημη παρουσίαση ήταν προγραμματισμένη για τις 4 Ιουνίου, ωστόσο αναβλήθηκε λόγω των διαδηλώσεων για τον θάνατο του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ.

Το Playstation 5 αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο, με την Sony για την ώρα να μην αποκαλύπτει την τιμή της και τους ανυπόμονους θαυμαστές της να αναμένουν μια ιδιαίτερα… «τσουχτερή» τιμή.

The post Έγιναν τα αποκαλυπτήρια για το πολυαναμενόμενο Sony Playstation 5 appeared first on Fimotro.

Keywords
Τυχαία Θέματα