Εμποροπλοιαρχος σκοτωσε την αεροσυνοδο φιλη του

00:14 17/8/2013 - Πηγή: Fimotro

ΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΩΡΙΣΜΟΣ
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Γράφει ο Βασίλης Χήτος
Μνήμες από την υπόθεση του Γιώργου Σκιαδόπουλου ... ξύπνησε ο 20χρονος δόκιμος εμποροπλοίαρχος που κατηγορείται πως σκότωσε στη Θεσσαλονίκη και εξαφάνισε την 25χρονη...
αεροσυνοδό φίλη του, επειδή του είχε ζητήσει να χωρίσουν όπως και έγινε. Το ίδιο αλλά με μακάβριο τρόπο είχε κάνει και ο 23χρονος Σκιαδόπουλος, μηχανικός του Εμπορικού Ναυτικού που τον Ιανουάριο του 1999 στραγγαλίσε την πανέμορφη Αμερικάνα αρραβωνιαστικιά του, την 30χρονη Τζούλι Μαρί Σκάλι, πρώην μοντέλο, της έκοψε το κεφάλι γιατί δεν χωρούσε στη βαλίτσα και πέταξε το άψυχο κορμί σε λίμνη της Καβάλας.

Ο 20χρονος στη Θεσσαλονίκη είναι επίσης σπουδαστής στη Σχολή Εμποροπλοιάρχων, η κοπέλα του ήταν αεροσυνοδός αλλά παράλληλα εργαζόταν για τα προς το ζειν και σε εστιατόριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.Το ζευγάρι είχε χωρίσει και το βράδυ της εξαφάνισής της στις 10 Αυγούστου, ο νεαρός κατάφερε να την παρασύρει μετά την εργασία της στο διαμέρισμα του ξαδέλφου του που είναι στον 1ο όροφο της πολυκατοικίας στην οποία ο δράστης διαμένει με την οικογένειά του. Ο ξάδελφος του απουσίαζε από το σπίτι αλλά του είχε δανείσει τα κλειδιά. Εκεί όπως ανέφερε ο 20χρονος προηγήθηκε διαπληκτισμός με αποτέλεσμα η 25χρονη -όπως είπε ο δράστης- να πέσει και να χτυπήσει σε μια γωνία από μάρμαρο. Η υπόθεση εξιχνιάστηκε με μεγάλη δυσκολία καθώς και ο οικογενιακός περίγυρος του νεαρού έδινε συγκεχυμένες πληροφορίες στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης. Το βράδυ του 15Αύγουστου ο 20χρονος «έσπασε» και υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο όπου είχε μεταφέρει και πετάξει με το ΙΧ της μητέρας του το άψυχο κορμί της κοπέλας σε ρείθρο παραπλεύρως της Εθνικής Οδού ΑθηνώνΘεσσαλονίκης (ύψος κόμβου εξόδου Ευζώνων). Βέβαια ο συνάδελφός του Σκιαδόπουλος το ’99 επί 18 μέρες έβγαινε στο ρεπόρτερ Γιώργο Φρίμη του Αntenna tv και ζητούσε να τον βοηθήσουν για να βρεθεί η σύντροφός του. Και στις δυο περιπτώσεις πάντως αιτία του ερωτικού εγκλήματος ήταν ο χωρισμός!
Keywords