Εάν δεν εκσυγχρονίσει τον πολιτικό της λόγο η νδ… 100 εκπροσώπους να αλλάξει, θα κυβερνήσει κανένα χρόνο και μετά ξανά στην αντιπολίτευση!

Με αμοιβαίες φιλοφρονήσεις πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης-παραλαβής της θέσης του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας. Ο νέος εκπρόσωπος Τύπου Βασίλης Κικίλιας ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη για την ευκαιρία που του έδωσε. «Είναι πολύ τιμητικό για μένα, ευχαριστώ θερμά τον φίλο μου Γιώργο Κουμουτσάκο, πράγματι είναι πολύ καίρια η θέση και η ευθύνη που αναλαμβάνει. Η θέση του εκπροσώπου έχει να κάνει μέσα από εσάς, τους δημοσιογράφους, με την επικοινωνία της ΝΔ

με την κοινωνία. Να περάσουμε δηλαδή το μήνυμά μας στις πλατιές κοινωνικές μάζες,. Η νέα ελπίδα είναι αλήθεια, λυτρώνει τον κόσμο», τόνισε ο κ. Κικίλιας. Από την πλευρά του, ο απερχόμενος εκπρόσωπος Τύπου Γιώργος Κουμουτσακος χαρακτήρισε τον κ. Κικίλια «εξαίρετο συνάδελφος και φίλο».

Ευχαρίστησε «εκ καρδιάς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος μου ανέθεσε την ευθύνη της κρίσιμης θέσης του εκπροσώπου και τώρα κρίσιμο μου αναθέτει τον κρίσιμο τομέα εξωτερικών υποθέσεων», είπε. O Γ. Κουμουτσάκος τόνισε για τον τομέα Εξωτερικών που παραλαμβάνει: «Αισθάνομαι βαριά την ευθύνη καθώς συνωστίζονται στον εθνικό ορίζονται κρίσιμα ζητήματα, το κυπριακό, τα ελληνοτουρκικά, οι σχέσεις με Αλβανία, και όλα αυτά σε ένα περιβάλλον διεθνούς ευρωπαϊκής και περιφερειακής αβεβαιότητας».

Σ.Σ. Fimotro : Καλές οι χαρές και τα πανηγύρια στη ΝΔ για το νέο «υπουργικό» εάν όμως δεν καταφέρουν εκεί στην Πειραιώς να εκσυγχρονίσουν τον πολιτικό τους λόγο, θα κυβερνήσουν κανένα χρόνο, θα τους βάλουν να υπογράψουν και τέταρτο Μνημόνιο και μετά ξανά στην αντιπολίτευση!

Keywords
Τυχαία Θέματα