Δυο γαϊδαρων αχυρα δεν μπορει να μοιρασει στην ερτ η συγκυβερνηση. τι λετε πως κανει στους αλλους οργανισμουσ;

14:32 5/3/2013 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Insider
Αν τα όργια που αποδεικνύεται πλέον ότι συμβαίνουν στην ΕΡΤ είναι η εικόνα της συγκυβέρνησης, να κόβουμε εισιτήρια αναχώρησης σιγά σιγά όλοι, φίλοι μου αγαπημένοι που έλεγε και ο...
Άλκης Στέας!
'Οταν στο πιο προβεβλημένο οργανισμό του Δημόσιου Τομέα, εκεί που το κτίριο είναι γυάλινο με εκατοντάδες δημοσιογράφους μέσα, συμβαίνουν σημεία και τέρατα, τι άραγε συμβαίνει στους άλλους οργανισμούς του Δημοσίου; Τι συμβαίνει στα Υπουργεία,
στις εφορίες, στο ΣΔΟΕ, στον ΟΠΑΠ, στον ΟΣΕ και τον ΟΛΠ;
Εάν στην ΕΡΤ ο Διευθύνων Σύμβουλος παραιτείται καταγγέλλοντας παρακράτος που κυβερνά ανεξαρτήτως διοικήσεως και κυβερνήσεων (εδώ) και κανείς από την συγκυβέρνηση δεν δείχνει την παραμικρή ευαισθησία για την νομιμότητα, αυτό μπορεί να θεωρηθεί θετικό σημάδι;
Η ανάπτυξη την οποία ευαγγελίζεται ο Πρωθυπουργός χρειάζεται πριν από όλα κράτος δικαίου, οχι παρακράτος επιτηδείων που ληστεύουν δημόσιο χρήμα.
'Οσα νομοσχέδια και να περάσει η Συγκυβέρνηση για τις μεταρρυθμίσεις, δεν υπάρχει μεταρρύθμιση που μπορεί να πετύχει χωρίς αξιοκρατία και διαφάνεια.
Αν ο ΣΥΡΙΖΑ πιάσει το νόημα και πάψει να αναλίσκεται σε αοριστολογιές γιά σκοτεινές προβλέψεις και δείξει στον κόσμο ότι μπορεί να κινηθεί αξιοκρατικά και με διαφάνεια, οι μέρες της συγκυβέρνησης θα είναι μετρημένες.
Και τότε τα "συγκρουόμενα αυτοκινητάκια στο Μαξίμου" που αντιπαλεύουν για το αν θα κατηγορήσουν το Σύριζα ως τρομοκρατική οργάνωση ή απλώς ότι επιδιώκει την πτώχευση της χώρας, θα παρασυρθούν στο ποτάμι πριν το καταλάβουν.
Αντίπαλος της χώρας δυστυχώς για τον Αντώνη Σαμαρά δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.
Αντίπαλος της χώρας είναι ο "Κεδικοπουλισμός" της Συγκυβέρνησης, όπως ξεκάθαρα φάνηκε στην ΕΡΤ: ευνοιοκρατία, αναξιοκρατία, βόλεμα ημετέρων, "χορηγίες" προς υπουργό με αντιπαροχές από το Δημόσιο Ταμείο, απίστευτοι για τα σημερινά δεδομένα μισθοί σε φίλους, αυξήσεις και επιδόματα σε κολητούς.
Και όλα αυτά ενώ συνεχίζεται η καταλήστευση δημοσίου χρήματος από ένα παρακράτος εγκατεστημένο εδώ και δεκαετίες με μοναδικό σκοπό αυτή τη ληστεία τεράστιων πόρων.Τι παραπάνω πιστεύετε ότι έκανε ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος; Αυτοί απλώς πήγαιναν στο ταμείο για μετρητά, οι συμμορίες του παρακράτους σαν αυτή που κατήγγειλε ο Νίκος Σίμος ότι λειτουργεί στην ΕΡΤ πάνε για τα πολλά: για δεκάδες εκατομμύρια ευρώ μέσω συμβάσεων με διαπραγματεύσεις, μέσω συμφωνιών συνεργασίας και δια της εκχώρησης πόρων και περιουσιακών στοιχείων σε ανταγωνιστές της ΕΡΤ.
Το πλίατσικο του αιώνα στο πτώμα της χρεοκοπημένης Ελλάδας.
Μπορεί έτσι να ανακάμψει το Κράτος και η Οικονομία;
Μπορεί η κοινωνία που έχει ξεπεράσει προ πολλού τα όρια της να αποδεχτεί αυτή την "ηθική" τάξη της "Κλεπτοκρατίας", κατά τον εύστοχο χαρακτηρισμό του Σταύρου Λυγερου;
Δυστυχώς φοβόμαστε πως όχι. Στα εισιτήρια λοιπόν, φίλοι μου αγαπημένοι.
Keywords
Τυχαία Θέματα