Χαμος απο το πρωι στα γκισε των τραπεζων - αποσυρονται καταθεσεις υπο τον φοβο της χρεοκοπιασ!

09:50 19/6/2015 - Πηγή: Fimotro
ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ...
Ένας γενικός χαμός γίνεται από το πρωί στα υποκαταστήματα των τραπεζών σε όλη την Ελλάδα. Χιλιάδες καταθέτες πηγαίνουν στα γκισέ να αποσύρουν τις καταθέσεις τους, όσες και αν είναι
αυτές, υπό τον φόβο της χρεοκοπίας και κάτω από την πίεση των...
δανειστών που κυκλοφορούν διάφορα απαράδεκτα σενάρια περί λουκέτου στις τράπεζες τη Δευτέρα!
Ο πρωθυπουργός πρέπει να τελειώνει το θέμα τη Δευτέρα στην Σύνοδο Κορυφής. Δεν υπάρχει άλλο χρονικό περιθώριο έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα στην Οικονομία. Πρέπει να πάει στην Σύνοδο Κορυφής για να εξασφαλίσει μια μίνιμουμ χρονικά συμφωνία, ώστε να έχει το περιθώριο από τον Σεπτέμβριο και μετά να διαπραγματευθεί πιο άνετα για το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα των περίπου 50 δισ ευρώ για τα επόμενα 3-4 χρόνια. Τώρα όμως πρέπει να συμφωνήσει. Δύσκολα θα αντέξει το Ελληνικό τραπεζικό σύστημα τόσο μεγάλη εκροή καταθέσεων για μερικές ημέρες ακόμα.
Ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει πάση θυσία να κλείσει το θέμα τη Δευτέρα στην Σύνοδο Κορυφής. Εάν προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα με τις Ελληνικές τράπεζες, θα γυρίσει μπούμερανγκ εναντίον του η εξέλιξη αυτή.
Ο πρωθυπουργός έχει πλήρη εικόνα για το τι συμβαίνει στις τράπεζες σήμερα. Ο Γ. Δραγασάκης ενημερώθηκε προχθές από την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών. Σήμερα όμως τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα. Δεν θα αντέξει το Ελληνικό τραπεζικό σύστημα και θα επικρατήσει πανικός στην αγορά.
Τα περιθώρια στενεύουν. Ίσως γι αυτό εκδόθηκε σήμερα η ανακοίνωση πρωί-πρωί από το Μέγαρο Μαξίμου. Για να ηρεμήσουν οι αγορές και ο κόσμος γενικότερα. Τη Δευτέρα πρέπει να τελειώνουμε με αυτή την ιστορία...
Fimotro
Keywords
Τυχαία Θέματα
Χαμος,chamos