Αποκτήστε το τέλειο δέρμα, νύχια και μαλλιά με το worts!

Το WORTS, δίνει ομορφιά!Με μια κουταλιά την ημέρα από το σιρόπι υγείας και ομορφιάς του John Noa.
Τα ΜΑΛΛΙΑ είναι συχνά ‘’καθρέπτης’’ της διατροφικής μας κατάστασης, αφού η υφή τους, η κατάσταση της τρίχας και η λάμψη τους είναι άμεσα συνδεδεμένα με τα θρεπτικά συστατικά που λαμβάνουμε. Διατροφικές απώλειες μπορεί να οδηγήσουν σε μαλλιά θαμπά, σπασμένα και εύθρυπτα.
Θρεπτικά συστατικά που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην υγεία των μαλλιών είναι μερικές βιταμίνες του συμπλέγματος
Β, η βιταμίνη C, ο ψευδάργυρος και το νερό. Το WORTS έρχεται με τη μοναδική του σύνθεση να καλύψει αυτές τις ανάγκες και να ξαναδημιουργήσει τον κρίκο της φυσικής εντολής στον οργανισμό.
Τα υγιή και δυνατά μαλλιά είναι αποτέλεσμα της συνεχούς τροφοδοσίας με αίμα και οξυγόνο. Μειωμένη πρόσληψη των τριών αυτών βιταμινών μπορεί να καταλήξει σε μειωμένη προσφορά αίματος και οξυγόνου στα μαλλιά, και κατά συνέπεια σε θαμπά, κατεστραμμένα και εύθρυπτα μαλλιά.
Όπως τα μαλλιά έτσι και τα ΝΥΧΙΑ επηρεάζονται άμεσα από την ποσότητα αλλά κυρίως την ποιότητα των θρεπτικών συστατικών. Το πόσο εύκολα σπάνε, αν ξεφλουδίζουν ή εμφανίζουν λευκά στίγματα είναι στοιχεία που έχουν άμεση σχέση με τα θρεπτικά συστατικά. Έχοντας ως σύμμαχο το WORTS θα αντιμετωπίσετε όλα αυτά τα προβλήματα πολύ πιο εύκολα.
Τέλος, πολλοί είναι οι παράγοντες που επηρεάζουν την υγεία αλλά και την εμφάνιση στο ΔΕΡΜΑ. Το κάπνισμα, η μόλυνση, το άγχος, η διατροφή είναι κάποιοι από αυτούς τους παράγοντες, που αφήνουν το στίγμα τους πάνω στο δέρμα, συμβάλλοντας στη γρηγορότερη γήρανσή του, στην εμφάνιση στιγμάτων και κηλίδων, στη μειωμένη φωτεινότητά του.
Και σε αυτή την περίπτωση το WORTS με την μοναδική του σύνθεση και το καθαρό νερό που χρησιμοποιεί δίνει στο δέρμα την ελαστικότητα και φωτεινότητα που πρέπει να έχει.Έχετε πολλούς λόγους να επιλέξετε ένα WORTS. Με περισσότερες από 3.000 μελέτες δημοσιευμένες στο EFSA για τα συστατικά του, μπορείτε να είστε σίγουροι! Φαντάζεστε τι άλλο μπορεί να κάνει;ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ WORTS ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ή ΣΤΟ 211 01 23 575
www.johnnoaworts.com / [email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα