Αποκεφαλισμος νεαρου αγοριου απο ισλαμιστες ανταρτες στη συρια

ΤΑ ΘΡΑΝΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΦΕΡΕΤΡΑ ΣΤΗ ΔΑΜΑΣΚΟ - ΠΕΝΤΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΝΕΚΡΟΙ
Βρυξέλλες : Πορφύρης Δ. - Σταφυλά Π.
Αγαπητό Fimotro,
Τα αντίποινα των τζιχαιστών που χτυπούν πλέον αδιακρίτως περιλαμβάνουν και έναν ακόμη αποκεφαλισμό νεαρού αλλά και σχολεία. Τα θρανία...
μετατράπηκαν σε φέρετρα στη Δαμασκό και μια σαφή κι κατηγορηματική καταδίκη αυτού του ανορθόδοξου πολέμου δεν έχει ακόμη γίνει από την παγκόσμια κοινότητα και τους διεθνείς οργανισμούς.
Στις 10/11/13 σε λογαριασμό του twitter οι ισλαμιστές τρομοκράτες που μάχονται στη Συρία ανάρτησαν για μια ακόμη φορά τα τρόπαιά τους:Την αποτμηθείσα κεφαλή ενός νεαρού αμούστακου σχεδόν αντιπάλου τους.
Ως και οι υπόλοιποι χρήστες οπαδοί τους εξανίστανται.Σ΄ένα από τα σχόλια που ακολουθούν μια από τους οπαδούς τους μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα λυγίζει: « να σκοτώνετε αλλά χωρίς αυτήν την έκθεση εικόνων.....σας έχουμε εμπιστοσύνη και σας ζητάμε τη νίκη αλλά δεν είναι απαραίτητο να δείχνετε αυτές τις εικόνες.»

«Φράουλες και αίμα » στα σπουδαστήρια και στα σχολεία της Δαμασκού.Μικροί μαθητές άφησαν την τελευταία τους πνοή στα θρανία όταν το σχολικό τους συγκρότημα έγινε στόχος των ισλαμιστών ανταρτών.
«5 παιδιά σκοτώθηκαν και 27 άλλα άτομα τραυματίστηκαν από οβίδα που εκτόξευσαν τρομοκράτες εναντίον του σχολείου » άγιος Ιωάννης Δαμασκηνός στον χριστιανικό συνοικισμό της Qassaa στην συριακή πρωτεύουσα ανακοίνωσε η κρατική συριακή τηλεόραση.
4 άλλοι μαθητές σκοτώθηκαν από πτώση οβίδας σε αυτοκίνητο που τα μετέφερε στο Bab Charqi, μετέδωσε το Sana, ενώ σκοτώθηκε και ο οδηγός.
6 άλλοι επιβάτες του ίδιου αυτοκινήτου εκ των οποίων 4 μαθητές τραυματίστηκαν σ΄αυτήν την επίθεση επισημαίνει το ίδιο πρακτορείο.

Τribune de Genéve 11.11.2013, SANA
Keywords
Τυχαία Θέματα